![]() |
Program ochrony świadków
Wielu ludzi zmienia imiona w Tibi, ponieważ nie podobają im się tudzież z innych przyczyn.
Ja, jeden z forumowiczów, mam do was, innych forumowiczów, małe pytanie: Jak zmienić imię w Tibi? Czy potrzeba do tego Pacc? Jeżeli wiecie jak (a mam nadzieje że wiecie) to prosze opiszcie krok po kroku jak to zrobić. |
ilu juz...takich..ekhm ludzi bylo? ktos liczy? NIE DA SIE ZMIENIC!!!!!! JAK ZES SOBIE WYBRAL NICK C***ZELAZNY CZY COS TAKIGO TO MUSISZ Z TYM ZYYYYCC!!!! :/ czlowieku litosci 8o
|
Proces ten jest procesem złożonym i nie zawsze się udaje... wymaga stanowczych kroków podjętych jeszcze przed stworzeniem postaci...
|
nie zdazylem zeditowac. czlowieku jakby mozna bylo zmienic nicka to wyobraz sobie: Jakis koles pkuje ciebie i kilkanascie osob dostaje bana wraca do gry pod nowym nickiem i cieszy sie bomnoze robic dajel to co robil
|
Da sie zmienic imie
Sam mialem namelocka wiec wiem. Mialem ksywe Slodka Jogadzianka i powodem namelocka bylo to ze ksywa nie opisywala czlowieka/osoby (jakos tak). No i tam bylo "from polish sweet roll with blueberries". Aby móc sie zalogowac postacia musialem wejsc na moje konto na tibia.com i tam wpisac imie obecne, pózniej czekalem az imie zostanie zatwierdzone i moglem juz grac. Jednak teraz mam nowa rubryczke, gdy patrzys na moja postac na tibia.com, jest to rubryczka byle imiona i tam pisze slodka jagodzianka. Wiec imie sie da zmienic, ale nie ma to sensu. |
Cytuj:
Cytuj:
Radziłbym panom lekturę zasad nazewnictwa postaci w tibii... ew. jak ktoś chce to może sobie obejrzeć moją batalię o zmianę nicka w Tibii na Boardzie Gamemasterów na forum Tibia.com zobaczycie, że to nie takie proste... http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=523379 |
Cytuj:
|
Dzięki wam za odpowiedż. Myślałem, że można zmienić imię tak ot sobie, ale teraz wiem że nie. Wielkie dzięki za odpowiedż.
Temat można zamknąć :) |
Tez sie starałem o namelocka. Tutor sie zgodził, GM już nie.
Istnieje cień szansy. Jeśli jestes w gildii z jakims GM i utrzymujesz z nim cholernie dobre kontakty to moze zalozy ci locka 'po znajomosci', ale osobiscie bym na to nie liczyl. |
sam zmienialem nicka :] jak po długich błaganiach i prośbach skierowanych do gm`a możeszniewejść na tibie tym charem ze zlym nikiem ale to dobry znak ;) wtedy musisz wejść na www.tibia.com i w my account zalogowac sie bedazie nowa tabelka o nazwie criminal record klikasz w niej wiev i wpisujesz nowego nicka
P.S niepisz do GM`a jak nick ci sie znudzi wyobraź sobie jak by kazdy co chwila do niego pisał o zmiane nicka pisz tylko jak to coś naprawde ważnego |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |