![]() |
Lagi
Witam
Ostatnio zauwazylem ze znaczaco zwiekszyly sie lagi Nie mam na mysli tylko siebie, pytalem wszystkich znajomych i zupelnie przypadkowych ludzi kazdy twierdzi ze jest cos nie tak :( Osobiscie gram na Hiberni ale mam tez postaci na innych swiatach Ktos tez tak ma?? P.S.przed tymi problemami z logowaniem bylo ok |
to w sumie normalne...
powiem krotko po tych problemach z logowaniem tez cos mam ale nie musi byc to wina cipow moze akurat robia w twojej miejscowosci cos na liniach telefonicznych albo w centrali sie z czyms bawia i masz problemy a poza tym jezeli masz slabszy sprzet to powylaczaj gadu gadu ( zwykle nie tibia gg ) strony internetowe ktore przegladasz to moze powodowac lagi. ja osobiscie mialem kicka przez telekomune na roku i kiedy sie zalogowalem mialem 4 hp ful atack i gromadke wolfow kolo siebie :P wyszedlem z 1 hp i zyje do dzisiaj :D
|
Moim zdaniem mog± być dwojakie powowdy, rozwi±zano problem z logowanie i na modłe M$ wygenerowano jaki¶ inny (żeby użytkownikom nie było za łatwo), drugi - powodem może być powstanie dwóch nowych ¶wiatów i znów jest problem powodowany z serwerem poprze który wszyscy się loguj±.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |