![]() |
!!! Konkurs z nagrodą - opinie, sugestie !!!
Tutaj możecie zamieszczać nieskończone jeszcze prace. Pytać o sugestie i wydawać opinie na temat prac. Mile widziane również opinie o samym konkursie.
Zdravim Mr. Rabbit |
no coz, tego jeszcze nie bylo ;-) zobaczymy jak sie przyjmie, akurat talentu do tarcz nie mam, ale kto wie moze cos mazne, zycze zainteresowania konkursem, a co do uwag, jednoosobowa komisja jest ble, przyjmij jeszcze z 1 ,2 osoby które chocby miały mały ale wpływ na twoją decyzję
|
Wpływ w jakimś stopniu będą mieli wszyscy poprzez wygłąszanie opini o pracach w tym temacie. Natomiast co do powiększenia komisji to jest to bardzo prawdopodobne, ale jeżeli tak się stanie to dopiero w drugiej edycji. Chcę wiedzieć czy będzie zainteresowanie konkursem ;).
Co do przyszłych członków komisji nic nie mówię, bo na razie nic nie jest pewne. Mam na razie pomysł na drugiego sędziego, ale tak jak mówię może w drugiej edycji. Zdravim Mr. Rabbit |
Cytuj:
|
Prosze bardzo, specjalnie poprawiany z mysla o tobie MR. Rabbit :) mam nadzieje ze spelni wymagania...
http://img27.exs.cx/img27/6645/firesword2.jpg |
Cytuj:
<edit> Zwracam honor. |
Ej Nosfe.. Ten mieczyk to wypaśny. (choć deczko przykolorowy) Sam to wyskrobałes?
|
Nie o to chodz Dr. Unkown. Przecztaj sobie gdzies chyba na moim temacie albo na wczesniejszym temacie rabbita o naszym sporze o wyglad tego miecza. Teraz poprwailem go tak jak mial wygladac wg Rabbita ( mam nadzieje ) i oddaje go do ponownej oceny :) Ale sam mozesz taz ocenic co o nim sadzisz wybitny krytyku :) ( to nie jest ironia :))...
P.S. Tak Khan, sam go narysowalem od poczatku do konca. Chcialem umiescic w swoim temacie ss'y jak go robilem ale to i tak by nie mialo sensu :) |
Ładny, ładny ogień w stylu palącego się gazu, łososiowe ostrze(od rozgrzania jak mniemam),ale czy ogień jest magiczny w pełni, czy to tylko płonący pręt stalowy(ewentualnie inny metal)??
|
O mieczy jest w odpowiednim temacie i tam prosiłbym się wypowiadać jako i ja zrobiłem. Bardzo proszę o koniec offtop'a i powrót do tematu.
@Dr.Unknown: o sędziowaniu w pierwszej edycji raczej nie ma mowy, ale może później ;). Mam taki pomysł aby sędzią mógłzostać każdy kto wygra 3-krotnie konkurs na grafikę :). Ale, ale... nic nie zostało jeszcze powiedziane ;). Na razie poczekajmy z tym do zakońćzenia pierwszej edycji, mam nadzieję, że nie ostatniej. Zdravim Mr. Rabbit |
Tamten temat gdzieś zaginoł...Vecna Shield w drodze, trochę niedopracowany, ale głównie aby zmobilizować innych, a pozatym zawsze mam jeszcze 2 szanse:P, zara zedytuje i dam;)
AAA oto i onaaa!: Vecna Shield;)- narazie niedopracowana, wersja beta powiem:] http://img12.exs.cx/img12/7356/tarcza.jpg |
Ciekawe... skąd pomysł na oko? Dlaczego postanowiłeś taki znak na tarczy umieścić? Zazwyczaj na tarczach są Herby więc pewnie ten znak w jakimś stopniu ma Ciebie reprezentować. Mogę prosić o króciutki opis ;)?
|
Cytuj:
-Miecz kasa(wiadomo:P) -Oko Vecny(Kas mu wyłupił) -Dłoń Vecny(Odcioł mu Kas) Wszystkie powyrzesz są potężnymi artefaktami;)well thats all. |
:confused:
Nie widzę tematu "!!! Konkurs z nagrodą !!!" może ktoś wyjaśni jego zniknięcie?? Przeciez to był osobny temat X( !!!!!! |
Cytuj:
|
po prostu automat ma ustawione na wyswietlanie tematow z ostatnich 2 dni~ na dole mozna zmienic i juz widac , nic nie znika ;-)
|
No pomysł na konkurs bardzo dobry, sam ufundujesz nagrode to tez cos :) Zawsze mobilizuje do tworzenia :) Ja akurat nie mam zdolnosći do tworzenia swoich prac, co najwyżej czasem dla zabawy biore grafiki z tibi i tworze inne potworki (np. Cyclop Warrior) :P Ale, życze powodzenia!
|
Hmmm...
Przepraszam bardzo za mój wybuch. (zachowałem się jak gówniarz i obiecuje, że to był przedostatni raz :P ). Faktycznie jest cosik takiego jak te dwa dni, o których mówi Besn, ja tego nie zauważyłem i od razu pomyślałem, że ktoś usunął. Moja wina :(. A co do tarczy Dr.Unknown'a. Jedna taka propozycja. Ten pasek po środku tarczy powinien być równolegle położony do jej górnej i dolnej krawędzi, znacznie lepiej by wtedy wyglądała ;). Jednak jako sędzia ja będę podawał moje sugestie dopiero po umieszczeniu grafiki. Pozostały Ci dwie możliwe tarcze do umieszczenia w tym konkursie. Poprawiać będziesz czy zupełnie nową dasz :) ? |
No to teraz moja tarcza. Nie jest moze ona moja najlepsza grafika ale to dlatego, ze lubie rysowac w wiekszej rozdzielczosci. prosze, oto ona:
UNHOLY SHIELD http://img77.exs.cx/img77/6089/Unholyshield.jpg |
No ładnie nosfe, lepsza od mojej;)
@Rabbit Niewiem jeszcze, może nową;)Ta była raczej, aby innych zachęcić. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |