![]() |
Parcel
Mam jedno pytanie na temat pewnego parcela...
No więc kiedyś mieszkałem w Kazordoon ale przeprowadziłem się do Venore więc chciałem wysłać parcela z moimi rzeczami. Pakuje wszystko do paczki, sprawdzam czy wszystko ok i wszystko jest. Więc wysyłam parcela z moimi rzeczami do Venore po czym idę tam. Tutaj nagle patrze NIE MA PARCELA !!! X(. Moje pytanie brzmi: Co się stało z moimi rzeczami i jak je odzyskać ? Proszę nie mówić, że źle zaadresowałem paczkę, bo była dobra ! Używałem opcji szukaj ale nic nie znalazłem. |
Możliwe, że to jeden z chorych Tibijskich bugów.
Jednak śmię wątpić w to, że sprawdziłeś 4 razy+. W wypisywaniu paczki łatwo się pomylić :D Mój kumpel Saan Back napisał Saan Beck :D Ktoś sobie 20 k zarobił ;p |
Może masz za dużo rzeczyw depo?
|
Albo zrobiłeś literówke, albo wrzuciłeś nie tam gdzie trzeba, mi sie zdarzało, że zamiast do skrzynki to wrzuciłem parcel do kosza :P, albo koledze bez pacc wysłałem itemy do ank niechcący ;;.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chciałem świeżo zarobione 10k z deserta przesłać na drugiego chara , a wrzuciłem przypadkowo parcel do kosza :P |
Hahahhah... kiedyś chodziłem na pacc arena [dokładnie w PH] i żebrałem na podróż statkiem... :D
Nagle patrze na górnym dp ktoś jest. -Please money to travel :| Odsunął mnie :D Nagle patrzę... parcel wyrzucił na blat obok mailboxa zaadresowany do Thais. Wyszedł, sprawdzam, a w środku Demon Shield and Knight Legs ;p |
hahaX(hahahahahahahahX(ahahaha
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:19. |