![]() |
30lvl~ po updacie ?
Witam.
Mam 30 lvl skille 68/67 i mam kilka pytan. Eq sprzedalem na allegro, ale moj znajomy tam gra i mi pomoze od nowa sie wybic :) A wiec : eQ ; k arm / p legs / AXE [ jaki na 30 ? ] crus / vampirka Swiat : Secura Gdzie mam expic z takim eq ? Chodzi mi, aby był ladny loot :) dwarfy / soldy odpadaja [ a moze ; o ] FACC oczywiście ;( |
jak dla mnie to kupiles chara na allegro bez eq i tylko palisz jana
BUhahaha111 bez pacca nie ma sensu grac, kup pacca albo zrezygnuj~ |
@up
Na Securze z PACC'em też krucho... |
@ Up
Te wasze odpowidzi nic mi nie daly . Nie kupilem postaci na allegro !!-.- Czekam na odpowiedzi ! BEZ TYPU : Kup se musk / kup se pacc i idz sobie expic ! |
Cytuj:
Jeśli ktoś potrafi grać to brak PACC to żaden problem. |
Hmm...
Moze mino? np te obok kopalni albo mintwailt uzbieraj na nich kase na pacc i dopiero wtedy zacznij expic (no chyba ze nie wiesz od kogo kupic, ale mysle ze kazdy nawet 8 lvl wie :P) |
Może jednak zmuś się do tych soldów ;dd
Secura to przeludniony świat, więc będzie Ci ciężko.. |
Kup se musk / kup se pacc i idz sobie expic !
Wdg kupiłeś postać na allegro. Eq niema większego znaczenia na tym lvl, więc exp tam gdzie wcześniej. Ja osobiście polecam Dwarf Soldiery lub minoski koło kazordoon. |
Hmm, a ja myslalem, ze sprzedaz/kupno rzeczy tibijskich za pieniadze z realnego zycia jest nielegalne :o. Proponuje leather legs, leather armor, hand axe i jedziesz z tym koksem.
Cytuj:
|
Kup se musk
|
idz na dk, kup pacca, kup se musk, poszukaj podobnego tematu, zmień servser
|
sprzedaj jeszcze postać i masz komplet :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |