![]() |
Ban
Wczoraj pisal do mnie koles jakis kosiorek ze jestem na czarnej liscie i podal mi stronke zebym na nia wszedl. Nie wchodzilem bo myslalem ze to hack. Dzisiaj (teraz 0 wlaczam tibie i widze napis You are banished. Nie wiem nawet czemu. Ten Kosiorek pisal ze jestem na czarnej liscie za uzywanie BOTA!!! Ale ja nigdy nawet takiego czegos nie uzywalem do tibii.;(;(
|
to moze najpierw sprawdz na tibia.com za co bana dostales??
|
ale u mnie cos nie moge sie zalogowac na tibia.com. wciskam przycisk login i bialy ekran nawet przez 1 h
|
Cytuj:
|
Nom IE. A ten koles jeszcze mi mowil zebym sie nie zdziwil jak bana dostane
|
Cytuj:
@down A może wysłałeś adres do tej black listy gdzieś na trade, albo do kogoś innego? |
until Oct 22 2007, 12:03:43 CEST because of hacking (Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3e)
LOL ZA HACKOWANIE. NIKOGO NIE HACKNAL NIGDY I TO NA MIESIAC omg. Chyba wiem kiedy to sie stalo. jak ten koles do mnie pisal i podal link to cala rozmowe skopiowalem i wyslalem na gg kumplowi 10? ek zeby go spytac ocb. I to pewnie temu. Nom chyba na trade dalem bo kupywalem bohy i mialem na copy formuljke z kupywania a jak wzialem i kopiowalem ten link to niechcacy wyslalem |
Cytuj:
|
wiem wlasnie czyli wakacje na miesiac. omg. a tak dobrze mi szlo. Chociaz to moja wina. Mojego roztrzepania.
|
A nie da sie tego jakos cofnac?? wytlumaczyc gmom>??? PLZ JA CHCE SE POGRAC!!!!!
|
wes naódz siem polska jenzyk!
Napirz do giemom " qórwa zrobiem fam napat na hate macie deada na rl" i ci nawed demon chelmet dadzom!!!!!1111111 |
@up
Som lebsze sposopyu ;\ @topic Z tego co pamiętam to chyba pisało się do ciapsoftu (konkretniej do cmów), ale oni i tak mieli to w dupie ;} (e-mailem to było chyba) jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi. |
Tak na serio to uzyj wyjasnienia na tibia.com uzasadniajac zalujac pozdrawiajac klaniajac sie itd...
|
Nie da sie, zrób sobie drugą postać jak tak bardzo chcesz grać.
Lepiej to sie poucz przez miesiąc a zrobi Ci to lepiej niż Tibia, taka dobra rada : ) |
AAAAAAA nie pograsz se 1miech!! Straszne!! AAAAAAA. Nieeeee to aż cały miesiąc!!
Załóż se niu konto. Można odwołać się. Ale i tak gówno Ci to da -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |