![]() |
Ghazbaran DEAD!! ON CANDIA!!
Około godziny 11:00 na świecie Candia ukazał się słynny Boss, który nie został jeszcze pokonany Ghazbaran. Czy graczom z Candi uda sie go pokonać?
Jednak im sie udalo :) ale nie obeszlo sie bez ofiar: Hullah Sep 22 2007, 14:40:27 CESTDied at Level 112 by a deathslicer Poul Nohan Sep 22 2007, 14:39:42 CESTDied at Level 207 by Ghazbaran Estroz Sep 22 2007, 14:40:22 CESTDied at Level 185 by Ghazbaran Beliten Sep 22 2007, 13:51:50 CESTDied at Level 123 by a deathslicer Cayan'den Sep 22 2007, 14:39:59 CESTDied at Level 178 by a deathslicer A oto loot:) http://img231.imageshack.us/img231/9044/lootqa9.jpg |
Jeżeli to prawda i to jest club to powiem tylko wasteddddddd xDDD
Morg~ łatawiej zabić a leci z niego TH co ma 49 atk. :P wygląda podobnie do Abyss Hammer lecz jest brzydszy xD |
Fajnie ....
|
na poczatku gratuluje serdecznie jak widzialem filmiki z hitami owego bosa to wydawalo mi sie to nie mozliwe pokonanie go ;)
|
OOOOOMMMMMYYYYYGGGYYYY,gratz,ciekawe co jeszcze z niego ciekawego leci,i powiedzcie prosze!~jak to zrobiliscie i jaki lvl mial bloker ? :O
|
gratz pieknie to wyszlo... pomimo wielu trupow udalo sie, gratulacje
|
@down
Mój błąd... rotllmao stfu xDDDDDDDDDD ha....haha......ha...... |
Cytuj:
rotfl padlem xdddddddd idz lepiej pobij roty |
Podoba mi sie organizacja na Candii.
Zawsze jak coś sie dzieje to wszyscy hlvlowcy się pojawiają nawet jak od dawna już nie grają:) Gratulacje dla nich |
Cytuj:
Drugi 178 Padł Trzeci 185 Padł |
ROTFL! I nie nosił aola? :o
|
A na co mu aol?! Stone skiny przynajmniej sprawiaja że prawdopodobieństwo śmierci jest dużo mniejsze, ale dalej wysokie.
|
jak Ciebie leje kilka typa, to zakładaj co 0,8 sec Stone Skiny, będzie git... No, chyba że bot zakłada.. Ale to co innego...
|
Jesli mowa o mnie nie mam aola bo padlem i sec pozniej zabito Ghaz :)
I nie zdazylem jeszcze kupic ^^ |
Tam gdzie Polacy ,Tam Zwycięstwo ;]
|
niech dadza takiego stworka na harmoni :>
|
Poul Nohan here
Gazbaran zabity, a główny bloker (ja) poprostu nic nie dostałem dla mnie to żenada X( Żydy rox ps. |
Powiem jedno... Zajebiście :D
Gratz dla blokerow =] |
Podobno jakiś legi poleciały , prawda to ??
|
@up A ja słyszałem tylko że ten club Demonbone
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |