![]() |
Następny update ? Co nam przyniesie ?
Witam wszystkich serdecznie :)
Jak myślicie może macie jakieś informacje dotyczące następnego update ? ;) Może wreszcie Rook zostanie jakoś powiększony ? Dodane Questy ? Może profesja Rookslayer !? A może by tak wysłać list to CipSoft z propozycją zrobienia takiej profesji ... Chętnie przeczytam wszystkie wasze informacje dotyczące tego tematu :) (co sądzicie o takim "liście" ?) Słyszeliście o jakimś Tutorze na Rooku ? :confused: |
RE: List. Hmm. sam nie wiem Cipsoft nie przepada za rookerami. Jeżeli osoby chcą się tłumaczyć AS'em, to niech uwzględnią to że po Upie znacznie łatwiej go zabić.
Re: Tutorem jest ulubiony PG RdB, czyli voodoo rhythm. |
Niewiem jak inni, ale gdybym ja dostał range "Rookslayer" to niezbyt byłbym uszczęśliwiony.
Pozatym poco zakładac nowe tematy co kazdy update. W koncu i tak bedziemy oczekiwac tego samego, dco w poprzednich -.-. Więc jesli juz nawet ma pojawic się gdybanie, warto nadpisac stary temat. |
Stanowcze nie bo ja mam na rooku 37 lvl i chcialbym byc szanowany a nie zeby sie pojawilo na rooku nagle 666 100+ rookstayerów.
|
Fajnie by było mieć profesje Rookslayer ;)
A nie No Vocation ... :( Przydało sie by też powiększyć Rook ... Tyle już pracują nad wyspami / miastami i tp. na Mainie czy nie mogą poświęcić trochę czasu Rookowi ... A jak nie chcą Rookslayerów to niech zrobią ze od 8 (lvl) exp nie leci ... Przydało by się o taki list pofatygować wspulnie spisać i przetłumaczyć ... Powiększyć rook dodać itemki ... Leprze itemki były by tylko dla Rookslayerów bo inne Vocationy nie mogły by np. tam wejść ... ;) Wg. mnie rook jest za mały ... Przydało by się małe depo i arena walk ... |
Ja na rooku chciałbym jedynie żeby dodali domki, bo wystawki są dość ryzykowne, a trzeba się pochwalić swoimi rarkami :D Nawiasem mówiąc dzisiaj lootnąłem MLW :D
|
GZ :) co do MLW ...
Przydały by się domki o tak! Trzeba by zrobić taki projekt napisać list i zebrać podpisy :D Jak ich by było spoooorooo to by coś z tego byłoo :) |
Przydało by się przywrócenie starych hitów i dodanie jakiegoś axe co ma 16 atk...
|
Cytuj:
nauczcie się wreszcie. jako rookstayer, w sumie chyba można dać parę dodatków, typu weapony, czy potworki, ale bez przesady, bo się Rook przeludni. /Ghand |
Zostając na rooku każdy z nas wie, co robi. Imo mogliby paru noobków na rl podczas upa zabić, ot co.
|
Tak, pomysł dobry tylko że cipsoftowi ani w głowie ulepszać rook...
co do listu do dobry pomysł chociaż i tak pewnie nic nie da i w w ogóle w jakiej formie chciałbyś napisać ten "list" założyć taki temat na forum.tibia.com czy jak ? |
Oczywiście że chce zmiane...
mam nadzieje ze CIPsoft zrobi jakis krok w kierunek tego, aby bylo jak najmniej botterów. |
Rookgaard jest dobry taki jaki jest... Od 7.8 kazdy update coraz bardziej psuje rooka, jak chcecie lepsze itemy, potwory etc... macie main
|
Rook a Main to inne rzeczywistości nie chodzi tu o PK czy coś ale na Mainie coś gdzieś poexpisz zaraz jakieś hunty coś tam wyzywki a na rooku to ekipki questy fajniej jest albo powiem inaczej mam na Mainie 35 MS i nie mam z niego uciechy...
Może byśmy w tym Temacie skonstruowali taki "List" edytując wiadomość jednego usera np. moją i jak byśmy go skończyli może dało by się to jakoś załatwić przez Tibia.pl ... Mają jakiś kontakt z CipSoft ... Może chociaż odrobinę pomyśleli by o rooku ... ;) Czekam na wasze propozycje ... |
Fajnie jak by bylo:
-Profesja Rookstayer a nie no vocation. (ktos juz pisal) -Specjalny out dla rookstayera. -Mini ani na roku. -Wiecej questow. -Nowe lokacje. -Specjalne potworki na roqu. Takie tam propozycje. ;) |
Cytuj:
Wolałbym być bez profesji i nie ulegać żadnym ograniczeniom.. Zapewne wielu lubi Rook z powodu wielkości i przytulności.. A dlaczego Rook ma mieć jakieś inne powah elo potworki, ma już as i munstera ;] |
"Pacz_knight" twoje propozycje będą wykorzystane i to są chyba te o których wszyscy myśleliśmy :D Teraz musimy znaleźć kogoś kto ładnie / składnie pisze i napisze nam to ładnie składnie po Polsku i ktoś kto to nam :D ładnie składnie przepisze na Angielksi ...
Jeszcze : - Domki na Rooku <-- tylko dla profesji Rookslayera ... - Depo (niechcijmy za durzo bo jeszcze nam usuną rooka ;) To ma być tylko >> PROŚBA << Walczymy o równe prawa dla Rooka!!! Jeszcze podpisy by sie przydały że jest poparcie ... Może : Nick : Xxxxxxxx World : xxxxx Profesja :xxxxxx Mail : [email protected] |
Tak tak mini anhi , mini demon helmet , i jeszcze niech dodadza mozliwosc pekowania na rooku a i jeszcze mini orshabaal , i wogole niech juz sie nie skupiaja na Mainie tylko na rookardzie :) ,
ludzie mozecie se pisac listy do cipek i tak nic wam to nie da bo rook to jest tylko wprowadzenie do prawdziwej gry ktora czeka nas na mainie ... Cytuj:
|
Nie grasz na Rooku to nie wiesz o co nam chodzi ... :baby:
Może i przesadzamy z tym Ani i tp ... Ale coś takiego powinno się ukazać ... Mocniejszy uleprzenie Rooka ... ;) |
1. Nie potrzebujemy "ulepszania rooka", jest taki jaki byc powinien...
2. Jeżeli już coś koniecznie mieli by dodać to jakis kilka mini domkow 4-9 sqm. 3. Rook Anihilator? I com? Nagrody, iron helmet, spike sword itp? Nie trzeba zadnych lepszych broni na rooku. 4. Nowe potwory? Hm... jezeli juz cos w tym stylu, to dobrze by bylo stworzyc jakiegos bossa z prawdziwego zdarzenia, ktorego w stanie by bylo pokonac w mocnej grupie... cos takiego jak ghoul np. ;) 5. Uwierz, ze i tak nie rozpatrza Twojego listu, a na pewno juz nie zrobia tak jak Ty mowisz... Pomysl ile listow dostaja od graczy, z roznymi prosbami... Bez kitu :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:50. |