![]() |
Czarny bp??
Z kad wziac czarny bp??
moze mi ktos powiedziec?? |
Chodzi ci o szary?? Jest w kazz, ale o czarnym nie słyszałem
|
heh
w kazz mozna kupic
|
Kiedyś znlazłem 7 szarych bp :) , czarnych bp napewno nigdzie nie znajdziesz bo takich nie ma nigdzie.
|
a wiec tak:
kolor Backpacka zależy od tego, w jakim mieście został kupiony, kolory są intuicyjne(np. Carlin kolor różowy bo Carlin ma królową, a kobiety przeważnie lubia różowy, kazzo ma szary bo tam są kopalnie, a w kopalniach, nie jest czysto, ab'dendriell ma zielony, bo to miasto na łonie natury,.......) |
Cytuj:
|
Hmm a żółty...
to w Ank bo tam dużo piasku ?
|
.
W arkanum chyba żólty. A Ty skąd masz taki pomysł czarny Bp. A fajny awatar czy jakos tak ;p. To twój zwierz?
Tylko mnie niepobij na Azurze ;( |
A na edron niebieski, bo tam jak w niebie. heheheheh 8o
|
więc czemu w thais standardowy kolor?:( bo mi nic do glowy nie przychodzi
|
W thais iest ten co był, bo to najstarsze miasto a poza ty msporo tam noobów i newbis więc w tym wypadku CipSoft się nie wysilił ;)
W Ankrahmun jest złoty bp a nei żółty. Kolor złoty bo tam jest dużo złota poukrywanego pod piaskami. W Darashii jest żółty bo to pierwsze pustynne miasto. Brakuje jeszcze białego bp ale wpierw musi powstać lodowe miasto.. i mam wrażenie, że niedługo CipSoft pomyśli o rozbudowie świata na północ. W końcu ktoś musisię odważyć popłynąć tymi zimnymi i zdradzizeskimi wodami aby odkryć nowe ziemie. Btw. potwory mogły by też różne bp zostawiać. Np z Orc Leader bp mógłby być jakiś wielokolorowy. Dzięki temu jego bp zyskał by wartość kolekcionerską, choć niezbyt wielką bo codziennie pada ich tysiące ^.- |
Cytuj:
Co do pytania: czarny bp nie istnieje. |
Cytuj:
|
Przejzalem -.-*
|
Cytuj:
|
Dark Vilej - odpowiedziało mu się , ale ktoś inny coś zaytał , więc jemu tez sie odpowiedziało , rozumiesz?
|
A ja sądze ze zawsze jak lecą itemki z potworow to powinny byc wielokolorowe.
Np. Taki dragun shield mialby zawsze takie same statsy, ale zapewne na rynku wiecej byłby wart czarny shild z czerwonym smokiem, niż zielony z pomarańczowym :D |
spoko spoko, będzie update pewnie walną czarny bp ;] czego to CIP soft nie wymyśli :D
|
W Ab zielony bo to miasto elfów a elfy kwiatki zbierają :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03. |