![]() |
JAk pozbyc sie kataru??
no wiec tak : nos mam zapchany tak ze lepiej nie mowic, a jutro mam bardzo wazny mecz w siatke :/ wie ktos jak szybko i skutecznie pozbyc sie tego cholerstwa ?? :/
Wielkie dzieki wszystkim ale z setek nie skorzystam xD ale witamina c rutinoscorbiny inhalacje i inne gowna mnie dzisiaj czekaja :P |
Tabaka, płukanie nosa wodą z solą (tylko się nie utop, lol). Jeśli smarkasz co chwilę, to weź Cirus, mi pomaga.
@down To już lepiej combo - tabaka + cirus xD |
psikaj do nosa jakims lekiem zeby to rozrzadzal, i jak ci bedzie splywac to smarkaj co 5min :)
|
walnij sobie setke z pieprzem xD albo sok z cytryny xD
|
Cytuj:
chciałam to napisać;) można zmniejszyć "smarkanie" poprzez kropelki czy tabletki lecz katar tak czy siak trwa 7 dni;) ot taki złośliwiec z niego. |
Ahaha, Niedługo będzie "Jak z powodzeniem wyrwać sobie włosy z nosa"
Wyjaśnili ci już wszystko, więc jam tu nie potrzebny, ale dość głupi ten temat :| |
Upierdol sobie nos.
Weź jakieś krople, ale pamiętaj, żeby zabrać na mecz, bo działanie maja zazwyczaj krótkotrwałe. |
inhalacje :P
|
@Sven
Ja to chciałem napisać! @Topic Ale po co go leczyć? Smarkająco-siąpiąco-obrzydliwi ludzie są teraz w modzie! |
Acatar :):)
|
Walnij sobie skręta - napewno pomoże!
|
Tabaka and nothing else matters... ; )
|
Cytuj:
@Topic Katar... :\ Jeszcze jesień się dobrze nie zaczęła, a już wiele osób choruje. |
ragga pomaga
ogolnie ziololecznictwo w moim przypadku swieci triumfy w walce z angina wiec na katar tyz moze byc dobre. |
Podobno placebo pomaga.
|
Kup w aptece tabakę ;) Czyści nos błyskawicznie... Albo podprowadź ze szkoły z sali chemicznej, jakiś środek drażniący i się nawdechaj xD
|
Cytuj:
|
Ważny mecz w siatke? W tym wieku doskakuje się do siatki? ; o
Ja nigdy nie stosowałem żadnych super ekstra złotych środków, zwykłe krople ;p. |
@Ryba - gram na libero ;D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |