![]() |
Zabawmy sie raz jeszcze!
A wiec z dniem 23.09.2007 roku o godzinie 13.41 zaczelismy nowa zabawe!
Wszyskich chetnych zaprawszamy do uczestnictwa. Nodois Tyranyn Sep 23 2007, 13:42:18 CEST Killed at Level 145 by War Macia and by Heiks Maledrus Sep 23 2007, 13:43:39 CEST Killed at Level 160 by Vicka and by War Macia :) |
Hail :)
P.S. Hmm wydaje mi się ,że już ten temat czytałem:) |
Hail
Maledrus zaniedługo dogoni Xe'riena z dedami na wojnie. Ahh jaki peszek spotkał Nodoisa hahah. |
No dzi¶ akcja zajebista ; p
Wkoncu cos sie dzieje ; p Ummm Nodois żaloba?:baby: Jaka szkoda panie lizodupie kobrolski : ( Tak sie konczy sprzedawanie kumpli 8o All przydupasy tak skoncza i o!:p |
Xe'rien
Informuje ze Xe'rien padl przez pomylke...jaka pomylke? tego wiedziec wszyscy nie musza;)
|
Jaka zabawe jak znowu dalisce loga ?
|
Cytuj:
bez odbioru |
mam loota mam loota... ejj no podzielcie sie lootem ... XD
|
Cytuj:
|
dokładniej:
G legs, mms, royal axe i cos tam jeszcze bylo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zabawy ciag dalszy ! :)
Viribus Unitis & CO. Mengirt Sep 25 2007, 22:06:13 CEST Killed at Level 138 by Friida and by Sqeensy Lapka of Fear Sep 25 2007, 22:51:53 CEST Killed at Level 143 by Sunze and by Pyrokar Aldix Vanum : War Macia Sep 25 2007, 23:26:51 CEST Killed at Level 110 by Archer of Fear and by Macius de'Down a wiec mamy 4:1 ;) |
Cytuj:
|
chetnie bym tez sie pobawil z wami :) ale jeszcze mam 20~ dni bana ;p
|
Vu zabija swoich przydupasów:
Royal Paulo: Killed at Level 113 by Archer of Fear and by Lapka of Fear Wojna ładnie się układa udane sneaki od Vanum :) |
Cytuj:
mniej bootowania mniej botowania plx :PP |
Sunze, co się stanie jak znów będziecie dostawać po dupie?:p Nowa gildia, nowe fragi i tak w kółko?
|
Cytuj:
|
Szaki da'doom Sep 27 2007, 11:10:36 CEST Killed at Level 123 by Silver Chan and by Macius de'Down
Oczywi¶cie po jego ¶mierci został wydalony z Vanum aby nikt nie policzyl nam fraga. Jedyne co moge powiedzieć? ŻAL HAHAHHA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |