![]() |
kicki
dlaczego od kilku dni sa takie kicki ?moze ktos wie ?
prosze o odpowiedz...tak mnie to denerwuje nie da sie expie ;/ |
dolanczam sie do pytanie u mnie tez wyskakuja kicki i wogole cos jest ciagle nie tak :/
|
Też mam kicki od kilku dni, ale tylko w godzinach wieczornych.
|
Wczoraj na Chimerze był ostro skickowany wieczór...
Na innych serverach to samo? Niedobrze się dzieje, do teraz pamiętam tydzień, w którym było pełno kicków... Ilu moich kumpli poległo... |
mialem 2 kicki zaczely sie 30 min temu ... gram na liberze .kicki sa od 4 dni i zaczynaja sie od godziny 19~:baby:
|
Ja właśnie przed chwila też miałem kicka... akurat jak doszedłem na mint żeby skończyć postmana.
Calmera off.... |
Ja gram na Pacerze i też są mass kicki...
A z Tibia.com wynika, że prawie wszystkie serwery z USA są offline : /. |
Ja na nebuli miewam kicki w godiznach 22-2... Za dużo noobów robi runy pod depo >.<
|
ja loguje sie bez problemu ale mam kicki bardzo czesto :( co moze to powodowac ?;(
|
U mnie jest tak od 19~
Gram sobie -> kick -> przez jakiś czas nie da rady się wlogować -> wlogowałem się -> gram sobie -> znów kick (taki ciąg zdarzeń trwa przez kilka godzin). |
Odsyłam do Technical Support'u na tibia.com ;)
http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=13 |
zebym umial angielski to bybylo spox B) ale nie umiem
|
@up
To akurat widać po twoim avatarze... Chyba niewiele umiesz... |
Cytuj:
|
Tak cie to boli ? Widzisz jak taki raz pisze, dajesz ignora i po sprawie.
A tu was zaskocze, bo ja angielskiego sie nauczylem na... tibii ;) Na angielskim tylko chapnalem podstawy, przez ostatni rok nawet nie wiem kiedy i jak ale moj poziom podskoczy na tyle ze na spokojnie sie dogaduje ; > |
Jaka nagła zmiana tematu.
Widze, że temat tyczy się kicków, a pod koniec o angielskim, hehe.
Co do tematu, jeżeli kicki występują u was od jakiegoś czasu, i to na USA serwerach, to wina chyba leży po stronie Cipsoftu, radził bym poczytać trochę na forum www.tibia.com jeżeli zna się angielski i można dokładnie wywnioskować co spowodowało, że są takie kicki. |
jakos sobie poradze :) dzieki Ci up
|
Ostatnio na wszystkich serverach są kicki. Myśle że jest to spowodowane przeciażeniamy serverów, zresztą wczoraj GM pisał że będą kicki i żeby nie expic w niebezpiecznych miejscach.
|
Bany na IP, kicki, lagi, moim ms na Lucerze jedynie co, to zostało mi expić na rotach i robić runy, o ile wogóle mam chęci...
|
widac postepy bo wczoraj i dzis nie bylo lagow ,kickow :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |