![]() |
Aldora war, EM sneak attack 220ek z EM pada!!
|
Nawet mass logi im nie pomagają. Tym bardziej combo boty :). Eli leci z advami ostro. Kiedy dobije 200 ?
|
Kiedy oni sie ogarna ? =/
Wyglada jakby wystawili na poczatku Mavadoniego, pewnie przypadek.. ;p A CO 24/7 tibia ? Bo kiedy EM nie zrobi jakiejs akcji to tylu was z CO jest ze szkoda gadac ;p Zosimow [84]: walnoc Zosimow [84]: ? Zosimow [84]: ZYD JEST TWARDY ALE PEKNIE JAK KONDON Z KIJOSKU Kto go wystrugal ? ; ( |
Gratz kolejnej wygranej wojny ;)
Mavadoni go go 100 lvl :D |
szkoda chlopow :p
chociaz zdaje mi sie ze teraz to oni te masslogi i wszystkie akcje robia " na odpierdol sie " byle co by bylo, dawno nie widzialem przemyslanej akcji z ich strony |
dobrze żydek expi :D czesto spi ;d
prawie jak na pytherze jeden ek.... na wojnie 9 lvli w dol :D gz akcji ;] |
siema, nowy owner zyda
|
Jak zwykle na Aldorze - piekna openka, a akcja z Demon Skeletonem ;) swietna.
|
@no brawo dla Nemtora, moim zdaniem on ma najlepsze pvp w Tibi.
Jak zwykle ładna akcja :D Ile fragow bylo wogle? Naliczylem 5-6. |
ogladajac ten filmik czulem sie jak na otsie rpg gdzie byly wojny i jedna strona byla zdecydowanie lepsza :) tyle ze to rl tibia ;d niezle ich rozwalili ;]
|
Cytuj:
@@@ Dla nie kumatych, to ja ale ciii .... |
Cytuj:
nice eli jedzie pięknie jeszcze trochę i 200lvl! |
Cytuj:
Ładna Akcja |
Jak widać nawet po update te kiepskie sd sorców drutów jest wstanie zabić 220lvl ;p Ale z drugiej strony potrzeba więcej ludzi do tego xD
|
@@up
Kiedyś słyszałem że Nemtor na test serverze rozwalił na 100~(max 180) levelu, 200+, za czasow kiedy nie bylo hotkey.. Czyli 7.6 chyba :baby: Z kogo ten loot? W opisie pana wyzej? "demon dust" <- ? :baby: (ghazbarana?) |
@up
Ta z Ghaza ;P @topic Hail Nemtor..nie atpliwie najlepsze pvp w tibi i to można bylo widziec na tibi 7.6...wymiata 2x lepiej niz masak ;p |
troche nie do tematu ale czy moglbym dostac jakis link do tmatu na tibia.com albo do ss'a potwierdzajacego prawdziwosc loota z Ghaza? To ze spadl Demonbone to prawda ale o Demon legach nie slyszalem :)
|
Gratz
Gratz akcji EM Sux smierdzi i nic nie robi.
eli pieknie sie poskladal. Mavadoniego chyba nie musze dluzej komentowac niz "koks aldory" |
Jak czytam niektorych komentarzy to mi sie plakac chce... nie wiedza co sie na aldorze dzieje a pierdola 3 po 3... "moim zdaniem nemtor ma najbardziej wyrobione pvp" a jak kurwa padl jak noob? na ank... albo to samo masak sie kiedys zlozyl na 2 explo i sd... ale ten co sie smial z mavadoniego to jest pro! sorry nie mam czasu kopiowac nickow bo czasu na wasz szkoda... jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie o sprawach wojny na aldorze tylko komentujcie filmik ktory ziomek wystawia!:baby:
|
Cytuj:
A Masa w bramie w edron faktycznie znoobil ale to sie zdarza kazdemu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28. |