![]() |
100 strzalowa runa sd?
wiem ze jest to mozliwe ale jak to mozna zrobic?:]
|
jest to mozliwe jedynie na prywatnych serwerach (ots) ktore sa nielegalne
slyszlaem ze keidys rozdawano je na test servie aby ludzie mogli testowac questy a nie biegac po runy ciagle ale to chyba tylko plotka |
Na testach tylko są.
|
Cytuj:
|
Czym się różni 5 bp sd od tej setki sd?
@down Wiem, że 1 runa |
@up
Wagą i zajmowanym miejscem.Ten 100SD to jedna, jedyna runa. |
Jesli sie nie myle to nie ma na rl tibi 100xSD w jednej runie
Jest tylko 10x z POI i chyba 2x z wrl quest, chyba Pozdro :> |
W konkursie organizowanym przez tibiahispano można wygrać runy 99x.
|
ok dzieki za info ;]
|
o ile się nie myle z areny jest 50-strzałowa runka
|
Kiedys, dawno dawno temu jeden z administratorow gral postacią o nicku Ferumbras i zabijał masowo graczy, zabijal tak zabijał az padł zabity przez graczy, spadły z niego wtedy wlasnie wielostrzalowe runy... a leza sobie grzecznie w domku Bubble :)
To taka ciekawostka :P |
Cytuj:
te wielostrzałowe runy to tak jak na jakims otsie.. x) Nie żebym miał jakieś pretensie do autora, ale cos niewiarygodne. |
Cytuj:
Juz pisalo kilka osob o tejze runce...zero inwencji? nie wejdziesz np na tibiewiki i sobie poczytasz? |
Cytuj:
|
Ja wiem tylko, że z PoI jest SD x10, a z areny SD x50 (warlord).
|
Powiem tak: nie wiem czy to mozliwe w Tibii RL (na ots mozna ;]) ale dawniej na początku, gdy był tylko server Antica to łaził sobie Ferumbras (postać kierowana przez któregoś z bogów) i sobie tak łaził i zabijał każdego którego spotkał. Raz na PoH go zrobili w h*ja i uje*ali (blockerem była Bubble). W jej domku można zobaczyc kilku strzałowe runki które z niego wypadły, ale nie wiem jakie to...
Być może są questy zamknięte na 100-u strzałowe SDki... Nie wiem. @siejah pozdro |
Najpierw powtarzacie sie ze wiecie ze jest 10,50 i 99 strzalowa. Pozniej wszyscy sie powtarzacie ze Bubble ma to w domku. Ludzie opanujcie sie. Jeden zauwazy ze drugi na pisal to i ten pierwszy pisze to samo żenada ...
|
Nah
Takie runy są IWYŁĄCZNIE na Test Serverze, lub na serwerach Open Tibia Server ( OTS ).
Marzeniem jest każdego tibijczyka mieć bacpack 100 strzałowych [SPELL]Sudden Death [/SPELL] sd czy [SPELL]Ultimate Healing Rune[/SPELL] uh ;] |
Ta..wielostrzałowe to tylko x50 i x99 z tibia hispano do wygrania.
|
Z pewnego questa mozna tez zdobyc 2 strzalowa rune suudden strike
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |