Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Gracze na Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148900)

Matraz 26-09-2007 23:00

Gracze na Arcani

Gram już troche na tym serwie zawsze było w miare dobrze dopóki nie spotkałem gracza o imieniu Wilkes..
Pewnego dnia siedze sobie spokojnie trenie w Greenshore na rotach.Napewno każdy zna to miejsce,W między czasie czytam sobie forum na tibia.pl,Nagle włączam tibie patrze a tu ziomek zabrał mi parcele.Zycie spadło mi do reda i o mało co nie padłem... z nerwów wyzwałem go.. i poszedłem do dp..
Następnego dnia trenie w tym samym miejscu nagle wpada mi ziomek i wali mnie nie mogłem sie obronić bo nie miałem przy sobie broni na szczęście miałem kilka uhów zaczołem uciekać napisałem do ziomka z gildi że goni mnie jakiś koleś ziomek dobiegł pomógł mi nie zabił kolesia ale mogłem sobie spokojnie dojść do dp
doszedłem do dp nagle dostaje wiadomość od tego kolesia Wilkesa że mam hunta i że musze mu zapłacić 20 k wyraźnie nie zgodziłem sie na zapłate tych pieniędzy ponieważ czułem i czuje sie nie winny.. Mineło kilka dni ide sobie do dp w thais patrze stoi Wilkes ze swoim ziomkiem Arowixem(101 lvl )
Wilkes powiedział do Arowixa żeby mnie ubił bo jestem hunted.. on mnie ubił i od tamtego czasu mam hunta.. Wilkes żąda odemnie 10 k

Co zrobić ?? Przestać grać?? Zapłacić?? Czy może jest jakieś inne wyjście??
Poradźcie mi coś..
Sorki za błędy ortograficzne pisałem tego posta w pośpiechu

Deoaoe 26-09-2007 23:07

Z przydupasami h-lvl'ów nie wygrasz ;/ Chyba ze tego kolesia nienawidzi duuuza ilosc osób to można coś wykombinować ;] Dowodem niech będzie John Cofi ;d

Doom Terror 26-09-2007 23:19

Porozmawiac powaznie z Arowixem bez "kur" itp. tylko poprostu rozbudowanymi zdaniami udowodnic ze ten i ten hunca cie za free,chociaz jesli zbluzgales kolesia to zasluzyles na dead,na payment zas nie.To moje zdanie,ktore i tak nie bedzie brane pod uwage przy tym sporze wiec ymh gl

Picinhoxs 27-09-2007 19:33

Cofi heh to "muj buk". Jak mnie ubil thesikiem , trajdi of the hero następnego dnia pisze do niego czy sie cieszy i za co ma hunta to on sie przyznaje do sharowania , bo pisze że nie grał tego dnia bo studiuje lub jak to na ukrainie podstawówka xD i że nie mam hunta .
Gadałem tez z moim kumplem że do niego cofi tez sapał i go zaczął bić , ale cofi wielki ziom Alunira napisał do niego i gadał że ma go nie ruszać , a jak John bedzie jeszcze raz sapał to niech go ubije jak chce , bo Alunir ma juz go troche dość. Wiec kumple asslickera Arcani kruszeją

Doom Terror 27-09-2007 19:42

2x up* no to chyba wiesz co nalezy zrobic ;p? mala prowokacja i jednego asslickera mniej ;]

Matraz 28-09-2007 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szwaczkabuciorow (Post 1670018)
ja powiem tak ZAL.PL

Hmm po pierwsze wniosłeś coś do tematu??
Chyba nic jedyne na co cie stać to na pisanie Zal.pl to że jesteś lizodupem hlvla to nie znaczy że inni gracze też tacy są.. Ja nie jestem!! i dlatego dostałem hunta dam sobie spokój z zakładaniem takich temtów i tak z tego nic nie wyniknie.

jacke 28-09-2007 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matraz (Post 1670591)
Hmm po pierwsze wniosłeś coś do tematu??
Chyba nic jedyne na co cie stać to na pisanie Zal.pl to że jesteś lizodupem hlvla to nie znaczy że inni gracze też tacy są.. Ja nie jestem!! i dlatego dostałem hunta dam sobie spokój z zakładaniem takich temtów i tak z tego nic nie wyniknie.

a ty co wniosles do tematu?

arowix juz nie ma tyle do gadania co kiedys, wiec ja tam nie widze problemu :Q

Matraz 28-09-2007 22:25

Co z tego że nie ma tyle do powiedzienia jak kiedyś.. jak człowieku ja moge gówno zrobić... poprostu dam se spokój hunt to hunt.

Filush 29-09-2007 00:10

Ja bym to rozegrał troche innaczej....

jacke 29-09-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matraz (Post 1671761)
Co z tego że nie ma tyle do powiedzienia jak kiedyś.. jak człowieku ja moge gówno zrobić... poprostu dam se spokój hunt to hunt.

trzeba zagadac do odpowiednich ludzi poprostu... jesli faktycznie jakos pokazesz ze niebardzo ty jestes winny to i ty i osoba do ktorej sie odezwiesz bedzie miec z tego profit... dlatego mowilem ze nie ma tyle do gadania co kiedys, zreszta on zawsze byl mocny w slowach

Ciacho1920 29-09-2007 12:17

Wilkes to pionas!!

Krzysie'x 31-10-2007 16:41

Kto z AB i moze ktos zna JODE? :D

Doom Terror 31-10-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzysie'x (Post 1721102)
Kto z AB i moze ktos zna JODE? :D

ja tesz shókam kolegóf ;(
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzysie'x (Post 1722928)
Jak szukasz to szukaj dalej. Powodzenia.

Widac ze malo grasz na arcani ^^

bys mial rl tez bys gral malo

Krzysie'x 01-11-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1721776)
ja tesz shókam kolegóf ;(

Jak szukasz to szukaj dalej. Powodzenia.

Widac ze malo grasz na arcani ^^

Filush 01-11-2007 16:52

Ja nie znam jody, nigdy nie widzialem tego nicka ...

Krzysie'x 01-11-2007 19:53

a z jakiego jestes miasta w Tibi?

Nacpany_Wlodek 01-11-2007 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzysie'x (Post 1723399)
a z jakiego jestes miasta w Tibi?

Ościsłowo

@dobrze, że takie ****e jak ty nie grają - kozak, który myśli, że znając zina czy jakiegoś turtla "żAdzi Na arcania i jest boSSem".

Picinhoxs 01-11-2007 22:00

Up masz racje na 100 %o. Taki John Cofi :) znacie jego historie xD

Offtop:[CHAR]Picinhoxs[/CHAR] niesiadajcie do tibi pod wpływem czegos tam [zobaczcie moj last dead :baby:]

Lafa 01-11-2007 22:49

@up

Chwalisz sie ze brales cos\piles? Czy chwalisz sie ze byle 12 sorc moze cie zabic bez najmniejszego problemu. Ostatnio w dziale filmy byl filmik z pk na arcani i padles od 25 sorca i jego kolegi mimo ze miales uhy. Szczyt wszystkiego Piotrus ;[

Carlito7 01-11-2007 22:50

Pociesz się tym, że na Arcanii grają więksi frajerzy od ciebie -> Dran A. ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33.