![]() |
Demon Skeleton
Czy Knightem eQ:Crown Helmet,Knight Armor,P Legs, Fur Boots,Bright Sword,Dragon Shield,Scarf
i skille 60/55 dam rade demon skeletonowi bo na aktualnych skillach crimson swordzie i tym eQ powyzej zdejmuje mi od 30 do 90 max (EEE MALUTKO!) a wiec czy na skillu 60/60 i bs dam rade ds'owi? :) |
Tak
Ale to się nie opłaca. Nawet 100+ levelu bo on wysysa 100 + hp
|
Rade dasz ale trzymaj uhy na hotkeyu bo czasem moze jebnac za 150+.
Ds niewysysa zycia po 100+:p max 40-50.Dasz rade ale na exp niepolecam. |
Cytuj:
|
DS ma hity jak knight przed update, czasem walnie 100+, czasem walnie 2, ogolnie o zycie raczej nie trzeba sie obawiac, ale srodki leczace lepiej ze soba zabrac.
w starych wersjach tibii ( przyznam szczerze ze w 8.0 tego nie testowalem ale mysle ze nadal jest to mozliwe ) istnial glitch sztucznej inteligencji pozwalajacy zabijac tego typu ( nie tylko dsy ) stworki tak, ze z reguly ( jesli grajacy mial bardzo nieduze lagi lub nie mial ich wogole ) nie atakowaly, ale sposob w jaki to sie robi jest juz slodka tajemnica ludzi ktorzy maja bardziej analityczny stosunek do gry :D |
O rly? a ja myślałem ze jego combo to 245 :) A ja osobiście dostałem 200dmg od niego. Raczej nie dasz rady bez uha, wiec lepiej poczekać aż będziesz miał lepsze statsy.
|
Cytuj:
|
Nie polecam ci bic DS'ow ,sa poprostu nieoplacalne dla knightow;)
|
Ja jak dziś odrabiałem soula walnął mi za 171 z łapy, life drain nie dostałem bo ... GarliC Neckackle ROX!
Kiedyś walił i 200+ z samej łapy ale chyba odniżyli jego DMG(pamiętam jak 8 sorcem dostałem za 185 XD ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |