![]() |
ciekawy pomysł czekam na więcej :baby:
|
gogogo
czekamy na kolejne historie i zapraszam do mnie :D http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=130764 |
Poprostu piękne :D Poprosze o więcej ^.^
Ciekawie sie zapowiada |
Cóż, przyznam, że bałem się krytyki =]...
Gdyby był tutaj ktoś z Azury z paccem... Napiszcie, bo mam wrażenie, że będę miał duże problemy z opuszczeniem tego cave... ^^ |
Jest troche błędów, ale ogólnie ciekawy pomysł i dobrze zrobione :)
|
Wiem, wiem błędy niestety pojawiają się...
Scennery zawsze zapisuje z włączoną Tibią, naogół na expowiskach, z tego też powodu zawsze się śpieszę, by nie mieć głupich deadów... |
no powiem Ci, ze bardzo fajnie to wyszlo.
Mam nadzieje, ze bedziesz dalej sie bawic w to :P Czekamy czekamy ;) |
Jest ok, powodzenia w dalszej grze. Czekam na new ss'y :)
|
spoko foty jedziesz dalej
|
Naprawde niezłe ;) Czekam na więcej
PS: Gz pomysłu :) |
Wow!
Zapowiada się ciekawie, nareszcie coś nowego :p |
Mam dosyć ważne pytanie do mhmm... Osób odwiedzających ten temat.
Wybierajcie... a) Na zdjęciach nie będzie już napisów, będą one pod, a opisy sytacji będą dużo dokładniejsze... b) Zostanie jak jest w tej chwili. Co do punktu a) Jeżeli będę treściwiej pisał "Notki" ssy będą rzadziej. Decydujcie... |
Niewielka dostawa scennerów...
Chciałbym, by ktoś wypowiedział się w kwesti treści notek, czytać post powyżej. Przepraszam za double posta, uważam, że temat zszedł zbyt nisko ^^ |
Cytuj:
|
@up
A co sądzisz, o samym pomyśle i scennerach? ;] |
moim zdaniem dobry pomysl, ale moglbys przycinac troche te zdjecia, wtedy ladniej by wygladaly
|
Re:
Ciekawe...
|
Oryginalny pomysł, czekamy na więcej ssów
|
Cytuj:
Tytuł powinien brzmieć: "Od Newbie do Wojownika" BO!:Noob jest osobą często działająca graczom na nerwy i często na kieszeni. Poza denerwowaniem graczy wyróżnia się ona kilkoma innymi cechami, między innymi: * Kierują się chęcią łatwego zysku o Proszą innych graczy o darmowe przedmioty o Usiłują je wykraść na różne sposoby np. oferując skopiowanie przedmiotu * Wprowadzają w błąd graczy, wykorzystując ich naiwność (np. listy z linkami) * Atakują innych graczy o wyższym lvlu, nawet gdy szansa przeżycia jest znikoma * Spamują, blokują (np. w Depo) * Najpierw pytają się innych graczy, a potem czytają np. FAQ (albo wcale nie czytają) * Podle zabijają innym graczom potwory do skillowania (najczęściej na światach non-pvp, gdzie czują się bezkarni) * Wypychają innych z kolejek w sklepach * Nie mają szacunku do GameMasterów (GM) lub Tutorów * Na Forum, Czatach IRC, TibiaWiki, tworzą konta tylko po to, by psuć czyjąś pracę i irytować innych * Zachowują się wulgarnie wobec innych graczy, tworzą postacie tylko w tym celu. Noobem, zdecydowanie nie można nazywać ludzi: * Nie znających aktualnych cen przedmiotów na Serwerze * PK * Ludzi o innym poglądzie lub stosunku do Tibii * Początkujących graczy (są to Newbie) * Cheaterów . Newbie: Newbie jest to osoba która zaczyna grać i nie wie jeszcze wiele o grze. Często niesłusznie newbie jest mylony z noobem. To z wiki.hunted jest :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |