![]() |
Naraska aldoro ;)
żegnam wszystkich z aldory ;)
Yeroon, will be deleted at Nov 27 2007, 09:40:12 CET nie bede sie tlumaczyc... bo to nic nie da, bylo milo ale sie skonczylo. |
who are you? ;/
|
Cytuj:
a jak wrócisz do gry bo na pewno wrócisz będziesz zwykłą "lmao" jak każdy inny kto pisze na forach że przestaje grać a potem zaś gra haha elo. |
Cytuj:
|
A kim ty jesteś? ;ooo
|
1 raz o tobie slysze B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I tak oddeletujsz postac dzien przed usunięciem.
|
Powiem tyle PIERDOLENIE O SZOPENIE.
I tak wrócisz. |
Cytuj:
Cytuj:
według mnie temat nie potrzebny i do ZAMKNIĘCIA! |
Cytuj:
@down: cóż, to, co według cIEBIE oznacza lmao, wciąż nijak się ma do określenia człowieka ;< Zresztą, co ja będę gadał z kibolem jakichś traktorzystów... |
Cytuj:
dla mnie lmao oznacza l- liż m-mame a-andzi o- o północy? i co przeszkadza ci to ? a to, że jakiś placek sobie ubzdurał to co ty piszesz mam gdzieś joł. |
@up
Jak to nooby z skrotow wymyslaja wlasne rozwiniecia ;S |
pana kracego by miodek pouczyl on by dalej swoje tworzyl ;) btw. postac zostanie delejtnieta ; p i to na 100 % :]
|
Cytuj:
bla bla bla chwalisz sie czy zalisz? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Buhahaha.... Oddeletowaleś i masz pacca ale ten dead na bearze to przesada xDD:):):):)
|
Takie rzeczy wtibi mnie najbardziej smiesza w tibi kiedys expie sobie na guardach 70 ekiem widze ze 3x 20 sorce leja 21 sorca ten juz pada i krzyczy LOYAL TO THE END poprostu smiech na sali panowie tak samo mamy tutaj 50 royal jeszcze daj w komencie legend never die i padne ze smiechu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |