![]() |
Rotwormy
zapewne wiele lov-lvli zastanawia sie gdzie sa fajne miejsca z rotami. otoz postanowilem nakrecic film ktory pokazuje 3 fajne miejsca z rotami niedaleko venore oto lik:
http://rapidshare.com/files/58857054/Rotwormy.rec.html TO NIE JEST ZADEN WIRUS, ZAPEWNIAMB)B) |
Dzięki teraz wiem gdzie mogę expić, naprawdę uratowałeś mi życie.
|
Ta kurcze też nie wiedziałem gdzie roty sa ;/
@w sumie cyferki przy nicku mówią same za siebie |
Film bardzo edukacyjny, prosimy more.
|
Dzięki takim jak autor tematu niedługo nie będzie żadnego choć przez chwilę wolnego miejsca do treningu/expienia.
|
Stary!11! ale rotuf! THX wielkie dziemki =) teraz moze odrobie 8 lvl !11111!!!
Ale bedzie sie fajowo gralo w Tibje! |
Cytuj:
@Topic Nie wiem po co nakręcałeś ten film... Każdy wie jak dojść do "rotuf" >.< |
dzieki, dzieki za comenty. to moj pierwszy temat ktory choc troche zostal doceniny...;);)
|
Cytuj:
Oni się z Ciebie nabijają kretynie xD Dlaczego masz 12 lat ;( Filmik równo na rangę 12 latka . |
Oj no przestańcie! Koleś chciał tylko pokazać jaki jest SuPeR PrO IvUl i pospamić na forum. A może on chce żebyśmy zobaczyli jego Evul lvl (25) bo to jego best! :D
|
a skad wiesz ze mam 12 lat?? moze se tak tylko napisalem nie?? i skad wiesz ze oni sie ze mnie nabijaja moze niektorzy naprawde niewiedza ze tam sa roty?!
|
Cytuj:
Oni pewnie tego tez nie wiedza ;| @Topic Zal.pl Pozdro! |
Żal mi was ... na kij się z niego nabijacie?;d chłopak chciał dobrze a wy juz w breche z niego ;/ No....ale rotuf tam w haj i wjendzej! xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |