![]() |
POI Quest
Jutro 29 wrzesnia organizowany jest Pits Of Inferno zaraz po resecie 9:00CET
Team: 1. Czajen knight 2. Arthess 3. Savuten 4. Skiff De'vrie 5. 6. Nex Elain 7. Revaan 8. Darkcloude 9. Viper Zesio 10. Pellenor 11. Jackob Marcin 12. Roy de'tartarus 13. Modus 14. Rotaxian 15. Saviona 16. Sir Furax 17. Daszma 18. Chan Grin 19. Wyrzynator 20. Lord Trik 21. Kenpy 22. Farmeros 23. Humeraz 24. Lua de Aldora 25. Maggic Sorcer 26. Dark'blaze 27. Erhaix 28. Shadow Sahar 29. Lord Oshea 30. Talrush 31. Gandalf Of Paldin 32. Chrysyo 33. Vendria 34. Shorlak 35. Fewive 36. Staacey 37. Gandal Guardian 38. Sir Camposs 39. Akka of Rohan 40. Xitizy 41. Pomfrey 42. Catleen 43. Vurlan 44. Parabelum 45. Er Cheka 46. Rycerz Rafcio Aldora 47. Vasya Sansey 48. Breakfast Knight 49. Submarian 50. Marggoth 51. Lord Twisterr 52. Doras Myst 53. Glinek 54. Unique Phoenix 55. Fedah The Ripper 56. Dnaguia 57. Leopa 58. Hunter Corassa 59. Kimah of Aldora 60. Foxdos 61. Samahin 62. Xewys 63. Todwene Qiroz 64. Domarko 65. Marco Kimerah 66. Descabelada em Aldora 67. Sidenau 68. Seyduo 69. Plu 70. Master Zozolek 71. Iluk San 72. Deloron 73. Thyrus Tanix 74. Cegoka 75. Nesttex 76. Anjo Grie 77. Master Jovapu 78. Pam Alves 79. Dubrix 80. Ruten 81. Lady Fe 82. Kenzo Shadownmaster 83. Luki Soilshaper 84Spliffus 85Renion 86Xosbehih 87Deathmaestro 88Xathan 89Elvis de'van 90Energus 91Derro Porre 92Mefi Del'Impro 93Vendeto 94Sir Reyon 95Boncho 96Tyrrain 97Dar Devil of hell Cos mi sie wydaje ze bedziemy to robic caly dzien... a nawet i dluzej :P BTW :D 16:22 Mamusia Marylka [200]: 16:22 You advanced from Level 199 to Level 200. GZ |
Nie zapomnijcie wziasc ze soba Holy Tible oraz krwi ;) Reszta nie bedzie wam potrzebna :) POWODZENIA
|
Ja bede czekać na was w temple :p czuje że Mamuska straci 200 na poi...i wszyscy padniecie...ale to tylko mysli :p:p na next poi zalapie sie pallem moim
|
hahahah przecież to było ŻAŁOSNE, po 8 godzinach "robienia" questa, nie byliście nawet w połowie -.-
|
Questy to moja specjalnosc
|
Mamusie dopadła grypa, questa nie będzie.
A tak na prawdę wyjebała was :D |
Cytuj:
For better Aldora _/ |
Cytuj:
Hail _/ zgadzam się z Tobą w 100%. Zobaczycie, jeszcze będziecie płakać za "panowaniem" EM :-). Przekonacie się jakie są rządy CO to zrozumiecie, że "żydy" były jednak lepsze i nie od*******ały takich scen. //Signed //Iks~ |
Nom faktycznie nie mam w co wycierać łez :(
:P |
Udał się czy nie :P?
|
Cytuj:
Mamusia Marylka powinęła 3 mln gp po czym powiedziała, ze to nie jej wina i tyle. |
Cytuj:
hahahahahhahahaha :D jedna trzecia teamu padla, następna jedna trzecia utknęła na POI (logouty) ale i jedna trzecia dotarła do końca :p hahaha :D Szkoda tylko że to było same kumpelstwo CO... _/ _/ _/ FOR BETTER ALDORA!!! _/ _/ _/ |
tyle osób i mialo by sie udac niechce reklamowac innego forum ale wejdźcie se na celesta.pl i tam w forum i w qesty i zobaczcie tam 40 osób szło na poi max i im sie udalo bo nad taką ilością osób nie da sie zapanować .
|
Cytuj:
|
czemu uważasz że udaje idiote wyjaśnij mi to bo ja myśle że powiedziałem wszystko jak trzeba a to forum służy do wyrażania własnych opini i nie musisz muwić do mnie "idiota" nie wiem ile ty masz lat że musisz pisać w ten sposób.
|
@up
Ty nie jesteś idiotą, Ty po prostu masz niesmak to słownika ortograficznego i jóż. |
acha to o to chodzi :D sry Ancient ;p @up to była ta godzina że nie patrzyłem na ortografie tylko chciałem spać :D już poprawiłem (nigdy nie lubiłem ortografi :/)
|
Cytuj:
Jakos ja bylam na tym quescie ktorego nie było? =/ |
Cytuj:
Napisałem " PRAKTYCZNIE " problemy z czytaniem? To, że Ty go ukończyłaś to nie znaczy, że wszyscy bo zdecydowana większość nie doszła do pokoju z nagrodami, bo albo zostali wcześniej trapnięci albo padli z powodu dezorganizacji ! - nie mów, że nie! |
Cytuj:
Po 1 to temat napisalam JA wiec to TY wlazisz w dupke :) widocznie lubisz sie blaznic... po 2 PRAKTYCZNIE jak i TEORETYCZNIE quest byl po 3 ja tez go nie ukonczylam (ale quest byl) a wiec wg mnie wogole ciebie tam nie bylo tylko slyszales cos od kolegi ktory ma kolege ktory slyszal ze jego kolega tam byl wiec na twoim miejscu bym sie nie wypowiadala =/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |