![]() |
AGENTS of Askara :) - WMV
http://pl.youtube.com/watch?v=h-KJAGhwmTo
Pamiętacie jeszcze agentow na askarze ? tak oto pan Belo stworzyl wmv. o naszej pakiecie :) NAsz squad : Pacha-master (29-25 ek ) Dev Storm (65 ek ) - Czyli Ja :)) Jacko Druid (33 druid ) - Sam BELO :D Devils Cymo(21 druid ? ) - Cymo :D Elver De'Immortal (34 ed ) - Pan Krzysio z Furory nick : Ha*** :D Lord'Fallen(32 s ) - roznie ;] Saradron Stor (23 s) - CHOLII :D Czerstwy Edward (23 ed) - Filip Starsznie Kwasny 21 drud - Kamil Pozdrawiam Czekam na mile komentarze . Pamieta ktos nas jeszcze ? ;] :cup::cup::cup: ELOOO |
Fragi fajne ;p, ale to już chyba było ?
Ja przynajmniej już to widziałem. |
Najlepsza akcja na tym ¶lubie! :<
|
Powiem, że filmik fajny xD
Ładne zgranie macie ;] 10/10 za całokształt. |
10/10 pieknie all zrobione muza fajna i te dzwieki z DotA ;)
nice :) |
@up
Nie z DotA, tylko z Unreal Tournament... |
Cytuj:
|
bardzo ladne fragi:P najlepsze z tymi typkami pod hellgate ;) 9/10 bo zawsze moze byc lepiej :P
|
Cytuj:
DĽwięki s± z Counter Strike: Source :PP /Belo. Hail Agents! :D |
Muzyka dobra, jednynie akcje troche za dlugie daliscie na poczatku, 5-10 sec przed smiercia by systarczylo ale i tak dobrze. Angielskie napisy pomiedzy filmami byly zle napisane, wiec powinniscie to zmienic, lub wogole nie dawac. Ale i tak daje dobry z plusem za film :)
|
Co do tych dĽwięków... Oryginalnie poch±dz± z Unreal Tournament. Zostały one użyte w modach do różnych gier (zwłaszcza FPSów).
@down Nie, nie sa. |
Cytuj:
|
ladny filmik tylko po co ten many ciagle pisal agents przy kazdym fragu ? troche to zalowo wygladalo xD
|
Cytuj:
dzwieki sa z UT ! co do filmu fajny , ladne fragi oraz jestescie zgrani :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pierwszy dzwiek z Quake , reszta z UT |
Super filmik :) Fajna muzyczka i efekty
Ocena 11/10 :) PS. Na jakim programie to montowali¶cie ?? |
bylo to juz tyle razy ze po co przypominac..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |