![]() |
Od którego LVLa blokować Annihilator questa?
Witam all
Mam zamiar nie długo isś na Annihilatora, jednak nie wiem jaki LVL muszę mieć abym dał rade blokować te 2 Demony. Na dzień dzisiejszy mam 105 LVL, skiile 97/97 i full set także na jakim LVLu mogę tam pujść z pewnością, że nie padnę? Najlepiej odpowiadac proszę na własnym doświadczeniu (który LVL ty mialeś jak bloczyłeś). :confused: Pozdro B) |
Cytuj:
A to czy padniesz czy nie zależy bardziej od szczęścia, a nie od lvla, no i w 5% od umiejętności. |
gdybys rzeczywiscie sam zrobil tego chara (od zera), to wiedzialbys, ze tego sie nie da przewidziec
|
Dasz spoko rade ;D
W dzisiejszym cipbotem każdemu się może udać ^^ |
120 lvl przynajmniej, wtedy przy max combo masz jakies 100 hp
czyli 120lvl+ minimum chyba ze masz 8 bp stone skinow i z 3 bp might ringow Pozdr B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba , że ty jak idziesz na demce to tylko klikasz F2 i stoisz w miejscu. |
Podobno był taki, co na 80 lvlu zblokował.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Szczęście i parę % skilla. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Pomocny53
Po pierwsze to nie mówimy o solo demon tylko o blokowaniu demonów na anihilatorze a przytym nie trzeba zbytnio się ruszać, bo niby jak? No chyba że w kółko. Po co knight'owi ssa skoro ma aol? Po co knight'owi mf'y przecież 100 lvl ma najwyżej 500 many? Exori to atak a o tym i o uh'ach wspomniałem wyżej. Co do might ring'ów to się zgodzę. |
;)
Cytuj:
A nawiązując do tematu to myślę że około 130 poziom Ci starczy, lecz i tak nigdy nic nie wiadomo.:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
maksymalne kombo na anni wynosi "troche" wiecej niz hp goscia ze 120 levelem ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |