![]() |
Czy oglądasz 4fun.tv??
Wedlug mnie to najlepsza telewizja!
Ulubieni szydercy: Dzidek, Foob, Agentka. Podawajcie swoich jeśli oglądacie! |
Ogladalem ale przestalem jak mandaryne puscili -.-'
ulubiony szyderca to agentka spoko czat maja :) |
Oglądaem w wakacje, u znajomej bo kablówke ma(mi net wystarczy:P) i o ile się nic nie zmenieło, to podoba mi się, tylko poco zakrywają twarze na przerywnikach maskami(sorry jeśli to co mówie już nieaktualne)czyżby balui się w******* dostać na ulicy:D:D:D
|
hmm
a ja nie kojarze tego... |
Oglądam tylko jeśli nie mam nic innego do roboty. Denerwuje mnie ten cały "czat" zasłaniający teledyski.
-/ Moim zdaniem nie mogli zrobic nic glupszego jak puscic "sage" psa Leszka ~ |
pies leszek wymiata :D co ty tam od noego chcesz :)
|
hmm.. Co to jest? :D
|
piesek leszek jest taki glupi ze az smieszny
|
4fun.tv to bieeeda ze aż świszczy. Nie cierpię tego.
|
Mam pytanie, co to jest ??
|
Ja oglodam fajne nawet
Dzidek jest spoko ale niektore muzyczki sa do ****.
P.S Jakie macie nicki na tym chacie o ile macie ;) ___________________________________________ Best Monster : Demon Skieleton Best Loot : Guardian Shield Padaldyn skile 60/48 :] |
Piesek jest taki beznadziejny że aż się płakać chce nad tym co to wymyślił...
Cały sens tego śmiecia to to że beznadziejnie narysowany pies gryzie zwierzęta itp..... |
OMFG czego wy słuchacie o.0 nie że jestem jakiś inny czy coś... ;)
|
Cytuj:
1. Nie tylko sie gryzie z innymi zwierzakami, ale także z ludźmi. 2. Dlatego, że jest (albo dlatego że nie chce mi się pisac) |
Ludziska: zbierzcie się wreszcie i powiedzcie dodiaska CO TO TO 4FUN TV. Wypada powiedzieć, skoro tyle osób o to pyta?
@Topic założyciel: Następnym razem dodawaj możliwość "nie mam tego",a lbo wytłumacz o co ci chodzi. |
to taki kanał tewelizyhny :P głupie toto :P pokazują teledyski i prowadzony jest czat. nuuuuuuudne. wole uruchomić emule i poszukać empetrójek :P sry za brak WIELKICH LITER :p. (poprawcie mnie jeśli się myle co do "definicji" :P)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |