![]() |
Problem z clientem
Mój kolega ma pewien problem otóż zainstalowałem mu tibie włączam ją i nic sie nie pokazuje jak włączam 2 raz to pokazuje sie błąd jak przy włączeniu 2 tibi daje ctrl+alt+delete i widzę że w procesach tibie ma włączoną .Kiedyś tibia mu normalnie działała przestał grać i po upade właśnie ma taki błąd.Nie wiem co z tym zrobić a chciałbym żeby grał razem ze mną
;(PROSZĘ POMÓŻCIE;( Ps.Ma na pewno tibie 8.0 i do tego inne clienty mu działają Ps 2.Jeśli chcecie się spytać o system czy coś innego z edytuję tego posta i odpowiem na to pytanie |
Musisz ściągnąć nowego klienta (8.0).
|
Odp
@up
Napisałem że na pewno ma clienta 8.0 sam mu ściągałem z tibi.com parę razy nawet próbowałem instalowałem i odinstalowywałem |
A jaki błąd wyskakuje?
|
Błąd
Pokazuje się bład Tibia is already running czy coś takiego pojawia się gdy się włącza 2 tibie
|
Cytuj:
A jak uruchamiasz, to poczekaj chwilkę. |
Włącz tibię, poczekaj z godzinkę, może sie odpali, tak jest w Windowsie Vista za pierwszym razem, bo system skanuje czy coś tam.... :p
|
Albo parametry komputera nie są najlepsze, albo jest zamulony jakimś syfem. Pozostaje jeszcze możliwość Kamilssa:
Cytuj:
|
A jaki kolega ma OS?
|
Powiem że mój kolega ma kompa dosyć dobrego i nawet po godzinie czekania tibia się nie włączyła
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55. |