![]() |
Nie mi jest oceniać czy ci się udał, bo za bardzo od strony profesjonalnej się tym nie zajmuję i się nie zajmuję grafikami, jedank moim zdaniem jest to dość udana robota(bardziej udana niż dość). Dość zabawnie ci wyszedł ten sztylet i buty:) Noi pierw jak zobaczyłem tę opaskę to myślałem, że to tarcza no, ale jak tarcza u łucznika. Moim zdaniem hełm troszkę nie pasuje do reszty setu, ale jest chyba za dobrze już zrobiony by go zmieniaćB) Miecz też bardzo fajny i nikt się nie przyczepi, że rączka za krótka lub za długa:p
|
Już ktoś kiedyś robił Amazon set, ale zabardzo mu nie wyszedł:P ten jest spoko;)
|
Hmm.. Klasa. Bardzo starannie wykonanane. Chciałem sie do czegos przyczepic, ale nie za bardzo mam do czego. Po prostu - bardzo dobre.
Czemu dopiero teraz to umieszczasz? Pokazywałes mi to jakies 2 tygodnie temu :D |
Wszystko może być. Trochę słabszy sztylet. Dziwna i za gruba cięciwa łuku :confused:
|
Gity komplet. Gratulacje.
Wyślij CIPom. I tak żadnych propozycji nie czytają, ale zawsze. B) Szczególnie na tym mieczu i łuku zależałoby mi. Broni pal...dalekosiężnych jest zdecydowanie za mało. |
@Khan
Wiem, wiem. Pokazywałem, ale nie 2 tygodnie temu, tylko bodaj w tą środę. :P Musiałem dorobić parę itemków i właśnie przez to miałem małę opóźnienie. :) |
Mi nie przypadł do gustu ten secik, no ale ten sraff jest niezły : P
|
No, ostatnio naskrobałrm coś co przypominałoby mnie (czyli elfa) :P :
Aha, to mój pierwszy model twarzy. http://members.lycos.co.uk/shanhaevel/avat.PNG Ciężko zobaczyć cieniowanie, ale jest. |
Mówiłam Ci co sądze o tej zbroi.
|
troche dziwne.. ale moze byc. Twarze nie są proste do rysowania, dlatego ja pozostaje przy broni i maszynach.
Ale i tak GRATZ. |
Jeszcze jedno pytanie... Kto jest ZA, żeby dać tego arta jako avatarek (w pierwotnych planach miał nim być) ?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |