![]() |
Oceny
Założylem Temat Ponieważ chciałbym dowiedzieć się jakie oceny maja nasi użytkownicy.
To by było na tyle.Wymieniamy oceny ze wszystkich przedmiotów. No to ja Zaczne J.Pol - 4,5 Przyroda - 3,4 Technika - 5,5 Informatyka - 5,5,4 J.Ang - 4,5 Historia - 5,4 Religia - 5 W-F - 5,5 Plasatyka - 3,2 - nie jestem utalentowany xD Muzyka - 5,3 Matematyka - 5,3,4 Ja podstawówka.Jakbyscie mogli to piszcie ktora klasa i jaka szkola. Przyklad - 6 klasa podstawówki |
Podstawówka? Nic dziwnego, że tyle ocen...
@top: Geografia: 4- I nic poza tym. 1 klasa LO. |
Ang. - 5
Ros. - 5 |
Cytuj:
|
Ang - 5
Mat - 5 Pol - 5 Muz - 5 ( wogole nei umialem tego walonego tekstu ale kij xD ) I Gim ;D |
Arka widze że pasja Ci sprzyja xD :)
Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 5, gości: 0) Plemotnik, Sildar, Elvarus, Arka_Sath_Wielki, __DARK_SVEN__ Jak na początek może być. |
J. polski - 5, 5
J. niemiecki - 3+ Wiedza o kulturze - 5, 5 1 klasa LO. I nic więcej. Szykują się oceny z biologii i angielskiego. Tak sobie myślę, że niedługo zaczną tu błyszczeć geniusze = ) |
I klasa LO:
Polski - 3- ;< (baba się na mnie uwzięła) Religia - 5 (no cóż, prawdę mówiąc to cała klasa piątki dostała, ale jest ^^). Temat do kitu. |
Polski - 4- (uwzięło się bydle ; <)
Biola - 3, 1 (jebać genetyke ; l) Fiza - 2 (jebac Niutona) Wf- 3,4,6 ll gim ; < |
Cytuj:
|
No ja jeszcze zadnej nie mam B) ale jutro się to pewnie zmieni ehh cwaniactwo mnie nie wyratuje hesuheusheus.
@Up Nie? A mi się zdaje, że był taki i to na 90%... sam w nim coś bazgrałem. @Down No to ja proponuję jeszcze słownik jakiś dobry xd... bez urazy. @Edit Ale w zasadzie to dopiero podstawówka... odpuszczam. |
Ja jutro lekture biorę.Może ktos zna " Chłopcy Z Placu Broni"
Sciongę czytalem ciekawe co będzie.Oby chociarz 4 ;s @Up Może i byl ale chyba zkasowany ;s Tak mi sie zdaje ;p @DOwn Oco ci lazi edytnij posta bo jakos to chaotycznie napisałeś Btw nie czepiajcie sie jestem " Analfabetą" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wy cos nie halo macie pod czaszka O.o Pzeciez to nie oceny swiadcza o ludziach... Nie wiem po co ten temat jest. Zeby sie pochwalic ? Albo ponajezdzac na kogos ze jest oslem ? O_o
|
Religia- 6,6,6
|
Cytuj:
Nieche kogos wysmiac tylko niech się pochwala jakie ocenki maja ... Ja w tamtym roku mialem srednia 3,8 i co -.- : ) |
Matematyka - 1,2
Angielski - 4- Więcej nie pamiętam. III Gimnazjum. |
I znowu wyjdzie, ze wszyscy tibijczycy, to istni prymusi.
|
Religia-5,5,5,5,5,6
Geografia-5 Fizyka-5,1(zapytał mnie xD ) Polak-4 Anglik-5 Niemiec-5,5 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |