![]() |
Welcome Iridia
Otóż tak dopiero co przeniosłem sie na Iridie i mam kilka pytań:
-Kto rządzi serwerem(jaka glidia i narodowosc:D) -Czy tu tez dostaje sie hunta za byle co -Czy trwają aktualnie jakieś wojny -Czy jest duzo pk -Ilu polaków gra? -Free Itans plx-oczywiscie zart ale jesli ktos mogl podzucic jakis scale arm chociaz Przeniosłem się tu gdyż jest tu stosunkowo malo ludzi ciekawe dlaczego :) |
Cytuj:
-Bongo Team ofc Polacy:evul: -Zależy -Bongo Team vs. Iridia:evul: -Jak trafisz na BT to masz małe szanse na przetrwanie -Polaków gra sporo, ale większość nich to polaczki -Scalak nie drogi ale mam tego na BP więc PM i podrzucę ^^ A tutaj wersja innego gracza Iridii(zapewne tak by wyglądała): -Arcanium lub Anima Libera - Szwedzi -Hunt za byle co? Musisz sobie zasłuzyć -Wojna, nic mi o tym nie wiadomo, póki co Szwedasy z Gebelsami bawią się w edukacyjną grę "Zabij Polaka" -Jest dość sporo(polecam Thais, bo w Carlin sobie nie pożyjesz) -Ilu? Spora ilość -Tu nie Caritas. Dziękuję za uwagę, skończyłem :P |
Wielkie dzieki Adedin moj nick messie arrow jakby co:D
|
Cytuj:
|
niby dlaczego?
|
Cytuj:
|
Tak naprawde to zaczalem grac na isarze:D ale dopiero teraz sie skapnolem:D wiec zbow sie przenosze tym razem na Iridie:)
Moglibyscie podac swoje nicki w tibi? |
Cytuj:
Cytuj:
|
ehh... Iridia
Zalety: +Niektórzy polacy są wporzo +Ze szwedami idzie se wporzo pogadać ;] +Nie gra tu za dużo graczy, średnio 200+ A teraz Minusyy -Mogą cie upierniczyć za "gówienko" -Thiefy ;/ -Wpierdzielaja ci sie na expa -W depo: 14:34 XXX [8]: Fri itanz plxplxplx Ale ja tego świata NIE OPUSZCZE \,,/ Iridia RoX \,,/ Jak chcesz to ci podrzuce jakieś 200gp msg do Krauza Shadow'Drut albo Krauza Dragon Hunter |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: look na ten filmik xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD http://br.youtube.com/watch?v=f457Ngwei_Q |
Cytuj:
|
Omg
Nie no nie wiem jak oni to zrobili ze zhakowali takiego kolesia
Brawo dla młodych:D |
ja gram na iridii,jak chcesz to mozesz byc moim kumplem,napisz do mnie na tibii a podaruje Ci EQ!
|
mozna tez prosic scalaczka?
|
mi mozesz dac passy i bede w wolnych chwila expil przyjacielu zebys mial wyzszy lvl i ci sie lepiej gralo !!!
a teraz odejdz od komputera idz do rodzicow i zapytaj sie "Dlaczego mi to zrobiliscie...?" |
Tak zacznij grać. Ale jeszcze uważasz że Szwedzi rządzą bo są wysoko na highscore to wy*******aj. Polska dla Polaków.:cup:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
No masz rację. Drużyna Pokemonów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |