![]() |
[Kyra] Mass log 30. wrzesień
na wstępie combo (tematu):
Xolorian [164]: exevo gran mas vis ""BOOM here comes DA BOOM ready or not, here comes da boyz from the south Garlerdon [175]: exevo gran mas vis Tetro Aurelius [145]: EXEVO GRAN MAS VIS Herineey [164]: Exevo gran mas vis Travel Mate [116]: exevo gran mas vis Wynik 5:1 dla [GUILD]No Fear[/GUILD] Kręci jak zwykle [CHAR]Xolorian[/CHAR]. o qwa, rzeczywiście, sorrki :P:P:P http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/31703 |
a gdzie link?:D
Filmik nawet nie zly, ladnie ich zjechali, a tego rs co podkoniec bili to mogl uciec, co on byl afk z botem czy jak? Po zniknieciu m wall, mial jakies 10 sec na ucieczke, i to mial nawet kilka razy tak znikl Cytuj:
|
Koleś taki podniecony że zapomnial dodać http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31703
|
23:55 Using one of 171 spell runes...
Ma trochę Sd'ków :P |
Ładnie ładnie :)
|
Cytuj:
|
Lol?
Cytuj:
Bushahahaha?Ma trochę? Jak Mateusz Dragon wilki bierze na expienie 1k sd jak ma gdzieś 200 to mówi że zaraz kończy widzałem to na filmiku z Cichym Macem |
Nice ue combs xD
padali jak szmaty lubie takie wojny xD |
nf z bitwy na bitwe co raz lepiej sobie radzi :)
Brawo ! |
Noo kyra nice nf :]
|
Cytuj:
P.S. Zmień podpis :). @film Nieźle. |
Cytuj:
|
Humm szkoda ze mnie tam nie ma.
Go go NF |
Go No fear!
Wyniszczyc szwedzkie gówno... ;p |
@up
plx stop rasism :( Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem ile tam walnęli razem, może gdyby [CHAR]Tralla[/CHAR] blokował :) |
A tam zaraz rasizm. 90% szwedow jakich spotkalem to pa i rasisci, wiem ze to co napisalem brzmi rasistowsko ale nienawidze ich jako tibijczykow i nic na to nie poradze, za duzo zlego wyrzadzaja.
|
14:56 Thereldo [14]: jebac swe
prawdziwi polscy patrioci :D! combo 12 minuta rox :> pzdr. |
Cytuj:
War a exp to roznica? Chyba ze bierzesz na massloga 1k sd na swoim 7 druidzie @Top Jak padnie abo bedzie po warze. |
@Waderiigon ;*
Tylko, że Abo od niepamiętnych czasów nie padł :P, trzeba przyznać, że jest dobry, ale wg mnie i tak jest po warze, od czasu zrookowaniu Dagona~... NF znacznie lepiej zaczęła walczyć. btw. Gafin podszywał się pod Ciebie.... uhauahauhahauha @down to sie jeb xDDDD, akurat jem :P ze swoich kupione! |
Cytuj:
NIe nakramie ciebie :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |