![]() |
Power Football
Power football to kolejna gra w której musimy strzelać gole,lecz to nie w tym rzecz.Nasi gracze posiadają własne skille,które po zdobyciu lvla podwyższają się,Zapraszam do grania!
LINK:http://www.powerchallenge.com |
gram :P mam 13 lvl dodaj ze to nie jest gra turowa, jednak mecz toczy sie jak w fifie pesie czy innej tego typu grze :P ;) fajne tylko strzelac jest trudno ;D
@down Odblokuj f walla to so pograsz :P |
Wygląda nieźle, właśnie zrobiłem konto :d
The game detected that you have an incompatbile network configuration. The game needs to be able to communicate over UDP ports 5000-5010 and 19998-21000, if you have a firewall you must configure it to allow the game to use these UDP ports. The game also requires direct HTTP communication over TCP port 80, and it does not work through an HTTP or SOCKS proxy. To pozdrów, widzę że sobie pograłem xD |
Założyłem team ^^.
Pozdrawiam |
Cytuj:
Zagadaj do mnie |
To nie jest gra turowa? No, powiedz to moim sąsiadom.
Pyknąłem sobie meczyk na singlu. Gra nawet niezła, choć troche brakuje, albo przy takim necie tak mi się wydaje. Obadam to jutro i wtedy będzie opinia. |
Mecz o puchar drooma się nie rozegrał bo na stadion wszedli kibice Karl0ssa
@edit Droom,ryba powiedzcie karl0ssowi aby mi oddał puchar drooma,przegrał i jest zuo ;< |
Cytuj:
@Topic: A za reklamę zapłaciłeś? Poza tym zły dział, i podaj jakieś screeny. |
Taa, proste przegrałem chociaż nie graliśmy.
A z tym pucharem droma to już ci totalnie... zmixowało. Wielbłądów dawno nie widział... Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55. |