![]() |
Potrzebuje ekipy...
Szukam osób którzy posiadają druidów sorców 30+ ;>
@Edit Zapomnialbym... otrzebuje poprostu ekipy do u*******ania brazoli ;s |
jojo :D ale to trzeba jakiegos bocika zeby kazdy mial i combo sd ;> i np taka akcja ze jakis +100BRudas pisze na trade ze tam sprzedaje jakies smiecie, dalej jakis 40 lvl pisze "buy xxx, come dp venore" no i on idzie do dp veno a a tu w tym miejscu czeka ekipa -- http://tibia.pl/earth.php?x=32956&y=32034&z=6&q=226.53 -- wszyscy wychodza po schodkach i stoja na jednym sqm no i leci od bota z 15 sd w ulamek sekudny :PP a potem uciekamy na deserta tam w to miejsce co jak sie zejdzie to tylko czarem mozna wyjsc (albo ktos z gory musi ropac) no i dwie osoby blokuja, czekamy az ktos tam przyjdzie ii dead ;d (chodzi o to miejsce http://tibia.pl/earth.php?x=32644&y=32093&z=10&q=174.40) ja mam char kumpla 29 druida z +40 mlvlem :P
|
Kill All Br
Spoko Pomysły macie:] najlepiej mieć ekipe noob charów blokujących w ciasnym miejscu. Za noob'kami pk którzy nawalają w np br 100lv który ma dwie rzeczy do wyboru:
Albo paść albo zabić kilku noobów i dostać bana. Ten sposób można by dopracować bo nie wszędzie da sie go dostosować i muszą wszyscy sprawnie ze sobą współpracować. Na silverze powstaje( lub już powstała ) glidi amerykańska specjalnie do huntu brazoli których osobiście nie trawie jak wszyscy z was. Na temat wiem tylko tyle że ma powstać bo kumpel już sie do nich zgłosił xD. Brazol :glupek: |
@rzocie
jak znajde(a raczej moj kumpel znajdzie) haslo, to mam 29 druta z 30+magiciem :) ide na to mozna powtorzyc to, co ekipa z elysii, ale... trzeba wiecej ludzi :) pozwole sobie zrobic listę chętnych(uwzględnie tych mogących strzelac z sd): Oficjalna lista *Druid Poloni-49druid, 47m lvl *Than Neff(ja :P)- 29druid, 39magic lvl *Markiz-36druid *Neo- nie wiem jaka postac *Rzot 29 druid 40magic *Slavk- 41ms 45magic *Kacp- 35lvl druid *Boromir- 20sorc 25m lvl *Selliar- 24lvl 25magic *Shorty- 41druid 40mag lvl + inni (knighci, palki) @daw itp. podajcie lvl-e i magic lvl-e tych postaci Musi nas być znacznie więcej |
36 druid or 45 palek.
Tibia bot NG ma wbudowane coombo SD na coombo Ue etc. trzeba skrypty ktore tez mam. a 15 sd nie poleci w ulmek sekundy. Pierw poleci lidera i za pol sec zaczna inne leciec i te 15 sd poleci lacznie w 1-2 sec |
Cytuj:
No i oczywiście więcej osób. |
Każdy noob char nawet do blokowania sie przyda.
Spróbuje coś skąbinować. powiedz tylko gdzie i kiedy :D |
to napiszcie gdzie i kiedy sie zbieracie, to tez sie przylacze.
|
ja moge isc nie mam jakis dobrych charow ale zawsze wiecej ;d
|
Ja też bym sie chętnie przyłączył ale ciężko u Mnie z noob charami all noob chary rozdałem ;/ Chyba że Zajebundo 19 lvl pall skille tez sux 54 dist... no ale zawsze cos...
|
ok. mam 29 druida z (!!) 39magic lvl-em :) mysle, ze hity z sd moga byc w okolicach 150~, bo jak wiadomo, magic lvl wazniejszy teraz
potrzebujemy sd combo chociaz z 1000hp :) jezeli uda sie wiecej to mozna jebac i 150+ek :)) |
49 ed ,47mlvl moge isc
|
Każdy potrzebuje bota Tibia NG lub BlackD Proxy (polecam).
|
ja ja mam ng ^^ jak juz sie zbierze z 15 osob to jesli ktos nie bedzie mial ng (na to combo) to ja wysle instrukcje crackowania :P tam jest potrzebna jakas specjalna wersja winhexa do crackniecia i trzeba ng pod tibie 7.92 a po cracknieciu ng pod 7.92 trzeba to updejtnac i dziala ng pod tibie 8.0... ale gdzie ta instrukcja jest :< kiedys byla na crackers-team.net a teraz szukam i nie moge znalezc o.O :\
|
Ja BlackD, ale to nie ma znaczenia ;>
Bedzie git, 10 sorców, każdy sd po 100 i już jest 1000 hp, czyli 70 ek owned. |
czyli moj pall wam sie nieprzyda?? :( ale i tak za duzo tym niezdzialamy :P
no ale zawsze cos... mogl by tak ktos z nich starcic cos drogiego :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bijcie samych brazoli, aby nie polaków i będzie git :), pomógł bym ale nie mam żadnego sorca/druta ani nic.
|
Mam 20 sorca (silver'boromir) 25mlv~. Podajcie tylko date. :p :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |