![]() |
Debata Kwaśniewski vs Kaczyński, kto "wygrał"??
Kto wg was "wygrał" dzisiejszą debatę??
|
Kwach wygrał. Dobrze odpowiadał chociaż Kaczor nie dawał sobie w kaszę dmuchać. Mimo wszystko bardziej podobał mi się Kwach.
|
Kaczyński wygrał moim zdaniem
|
Oczywiscie, ze Kwasniewski. Kaczor powtarzal sie i nie potrafil skonstruowac zadnej sensownej odpowiedzi, rzucal jedynie oskarzeniami na prawo, a zwlaszcza lewo ;) Olek sprytnie obrocil w zart pytanie na temat picia ;p
Cytuj:
|
@Edit
Yyy to znaczy Kwaśniewski oczywiście. |
.Kaczorek.
|
Cytuj:
Kaczyński może i rzucał oskarżeniami ale były to oskarżenia sensowne. np. to o tym że Kwach ułaskawił dwóch morderców. Kaczor był spokojny i opanowany a to że Kwaśniewski obrócił swoją kompromitacje w żart znaczy tylko tyle że nie mógł się przed tym obronić. zresztą, nie mam zamiaru o tym z Tobą dyskutować. Ja szanuje zdanie innych i nie wyśmiewam sie że stawiają na Kwacha. widocznie TY nie jestes w stanie tego zrobić, dlatego nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu aby rozmawiać jak równy z równym ;/ |
Oczywiście, że Kaczyński.Nie chciałbym, żeby naszym państwem żądził taki człowiek jak Kwaśniewski...
|
@Rupert
Niestety, taka jest "elita" tego forum. Co gorsze, inni uzytkownicy mysla, ze to fajne i zaczynaja ich nasladowac. @Topic Szczerze? I tak jeszcze nie bede glosowal :) |
Kaczyniak. Kwach to pijok ujijijihjuhuh
|
Nie widzialem tej debaty, ale mysle ze jednego debila w naszym kraju juz starczy... Sadzac po opisie debaty uzytkownikow stwierdzam iz Kaczynskiemu nalezy pogratulowac "sprawiedliwosci" jaka soba prezentuje choc do wladzy on sie nie nadaje w przeciwienstwie do kwasniewskiego, ktoremu tanie metry kwadratowe w glowie.
P.S. Ciekawe co by Marcinkiewicz powiedzial na temat sytuacji politycznej Polski. ;/ |
Cytuj:
@topic Jednak Kwach mnie przekonał :> |
Kaczka wygrała,Kwaśny piepszył o jednym, a Kaczka ładnie mu dopiekła.To tylko moje zdanie,jeśli się komuś nie podoba to ma pecha8o
Down@ Ty chociaż oglądałeś tą debatę bo mi się wydae jednak że nie do końca?Kaczka jest rulez,kwaśny niech się schowa!! |
@up chyba on upiekł kaczke :D8o
@Topic Kwasniewski chociaz potrafi zdanie po polsku powiedziec a to co sklejal kaczor to nawet rownowazniki zdan nie byly :D 8o |
Kaczynski imho.
|
IMHO nie pamiętacie jak to było za Kwacha. Ja pamiętam i mówię, że w cale nie tak różowo jak myślicie. Poza tym to Olek jest tak czerwony, że aż bordowy.
Za kadencji PiS przynajmniej coś się dzieje. |
@up
Coś zawsze się dzieje, lecz czy coś dobrego? |
Kwaśniewski
|
To wczoraj była jakaś debata? oO
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |