![]() |
GM i bot by Sashra
|
Powinni wywalić tego szmaciarza
|
Przykro mi ,ale juz bylo :'(
|
Powinni go nastraszyć że jest nakręconych o nim kilka filmów,może by się opamiętał.
|
I co taki glupi chuj ma GMA ? pfff powini tego cepa zasranego wywalic na zbity ryj.
|
Tiba z roku na rok jest coraz lepsza oby tak dalej, takie rzeczy to juz pzesada, ale sashra tez uzywa botow i sharoje.
|
Były już o tym (co najmniej) 2 tematy. Po co jeszcze jeden?
No i może ktoś mi wreszcie wyjaśni gdzie tam widać, że GM używa bota? |
No właśnie, też chcę się tego dowiedzieć jak pan up :O
Ale ludzie nie zakładajcie takich samych tematów, szczególnie, że są one nawet na pierwszej stronie... |
Niektórzy twierdzą , że TIBIA MC to tez bot zresztą nie wiem :D
|
Oglądałem ten film u kolegi i chyba, jakoś nie widze, żeby bota używał :P.
a MC, GM może uzywać.. |
Ja bym sie nie zgodzil na to, jezeli Sashra zeczywiscie nie ma nic za uszami to powinien walczyc o swoje, przede wszystkim wyslac list do Cipsoft'u i zalozyc temat na forum...
|
Ciekawe ile dał za acc GMa, bo raczej mało możliwe by człowiek wybrany na mistrza gry tak się zachowywał.
|
Cytuj:
@topic Było już parę takich tematów -.-' Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może nie używa bota, ale ustala nowe zasady gry, a do tego chyba nie jest upoważniony ?
Na miejscu autorów filmów z tym GM'em po prostu bym go zajebał (Normal character ofc)one!!oneone!one |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Postaw się na miejscu Regnarda, gdy codziennie Bóg wie ile osób spammuje, że Cię zabiją jak czegoś nie zrobisz albo za to, że kogoś zbanowałeś itd. GM też ma prawo grać swoją postacią, a do tego ma całkowite prawo do tego by bronić swoją postać również postacią GMa, to jaki w sposób to zrobił to już jest inna sprawa - może przesadził trochę z tym straszeniem, ale cóż każdy ma swój sposób rozwiązywania problemów. Also, you are not allowed to take revenge on a gamemaster's characters for a banishment or action of the gamemaster. Doing so will lead to an account banishment as well, since the gamemasters must be able to perform their job without constantly getting threatened, killed or harassed. Dopóki nie udowodnią mu tego że używa bota to nie ma najmniejszego powodu by odebrać mu wyznaczoną pozycję. |
I dlatego tak się cały czas czepiam, że nikt nie wykazał, że faktycznie bota używa. Ale dla większości to żaden problem, i tak można krzyczeć, że "GM ish evul"...
|
Ta notka którą zostawił Cipsoft moze byc interpretowana na 1000 sposobów i praktycznie zapewnia calkowita ochrone postaci GM'a. Uwazam ze GM'owie nie powinni grac zwyklymi postaciami, to zbyt skomplikowane.
Cytuj:
W pogrubionym fragmencie pisza ze normalna postac gm'a powinna moc grac bez przeszkod zwiazanych z dzialalnoscia postaci GM'a (tej z niebieska pelerynka ;] ). Tak wiec jest to razaca antyteza ktora pozostawia kazdemu GM'owi wolna droge, bo skad GM moze wiedziec jakie intencje ma postac ktora go zabija. Na PVP zabicie za pieniądze (np ktos placi Sashra zeby zabil tą postac) jest dozwolone, tak wiec Sashra w tym momencie nie dziala z powodu działania GM'a tylko na zlecenie, a skoro nie zna powodu to juz jest to legalne ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |