![]() |
Historia IRIDI
Siema mam propozycje dla graczy z dłuższym stażem na Iridi...
Widziałem podobne tematy na innych w tematach o furorze kyrze itp. Więc proszę starszych graczy oto aby wysilili pamięć i opisali jak to było na iridi od początku kto z kim na kogo i dlaczego... |
Gram od samego początku, ale nie jestem w stanie napisać czegoś takiego. Nie wiem czy ktokolwiek jest w stanie ogarnąć "historię" Iridii xD
|
Na początku był Avensisus, potem doszedł do niego Adedin. Obydwoje znali się z RL, ponieważ są rodziną. Wpadli na pomysł stworzenia gildii o nazwie GTW >. Grupa Trzymająca Władzę. I jak sama nazwa gildii wskazuje trzymali władze, nie sami ale z kolegami. Po licznych utarczkach gildia się rozpadła :< Avensisus i Adedin przestali grać, lecz kolegów nie stracili. Potem przyszedł czas na reaktywację tego klanu. Avensisus powrócił na Iridię jako Veremus, a Adedin jako stary dobry Adedin. Stoczyliśmy wiele bitw, nie zawsze wygrywaliśmy, ale myślę że jacyś ludzie na Iridii nas pamiętaj ;) po tym wszystkim nadszedł czas na sławny Bongo Team i tak Iridia żyje do dziś w harmonii8o i spokoju8o ^^
:evul::evul::evul::evul::evul::evul: To taki mój mały skrót, można to nazwac kolebką Iridii xDDD __________ Tak naprawdę to nie znam człowieka, który mógłby opowiedzieć całą historię Iridii z licznymi wojnami oraz wydarzeniami jakie miały tu miejsce. Wielu ludzi musiałoby się spotkać i zacząć opowiadać stare dobre dzieje irydyjskich graczy(ale to ująłem). Pozdro Adedin :) |
Na początku była jasność, a potem byłem JA:cup::cup::cup:B):]:p;)
Wasz szczerze, Shane ~ |
Pamiętam jak dziś początek tutaj.
Mixserek: Idziemy na nowy serwer. Śmiesznie będzie ;-) Jak powiedział, tak zrobili. Początek był trudny, jak zawsze, ale szybko stworzyła się się gildia złożona z naprawdę wartościowych ludzi, w której było mi dane spędzić rok, zanim się rozeszliśmy. Hail Doom Brigade! (to tak btw - poniosło mnie ;>) Jeśli chodzi o Iridię, hmm. Pamiętam wojny Bringersów, Triady i takie tam. Długo by opowiadać i trzeba by weryfikacji, bo pamięć już nie ta ;-) |
@Adedin, gracie w cs'a :> ?
Bo widzialem kilka razy klan gtw z Rybnika :p |
Cytuj:
i za miesiac utworza ponownie taka gildie tylko ze pimol bedzie mial 60 lv i zaczna znow pkowac wieksze lvle i czasami pomagac bongosom oraz hujowi ripahowi adedin gra w csa ja nie;d max- db to byla dobra gildia respect zawsze mailem;d mozecie sie zawsze dolaczyc do gtw jesli jakies skladne akcje na kogos chcecie zrobic;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A tak to poza tym historia Iridii pisana jest na biezaco, ta ktora dotyczy calego serwera. Wszystko sie moze zmienic w nadejscime nowego miesiaca.
POzdrawiam |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Taka mała walentynka :p |
A pamieta ktos jeszcze takich graczy jak Royal Dragon Heart czy legenda Iridi Royal Demonic? ;)
|
Cytuj:
mialem tu pare charow znanych tylko z random pkingu;d |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Na początku był Chaos, który uwolnił potężną dawkę energii, z której wyłonił się Metanabol© przez wiele lat krążył po świecie szukając jednej, jedynej osoby - Znalazł Panka, który ewoluując stał się Wielki i przyjął ten przydomek©.
Tutaj Wielki Panek© gdy miał roczek: http://images2.wikia.nocookie.net/no...px-Cieniak.jpg |
Pamiętam Iridie z tibii 7.6 ? Jak arcanium trzęsło tym servem ;O . Pamiętam jak Huxy miał ledwo 140 lvl , Academion było w Arc~ i jak biegałem Bollo Knight szukając zaczepki :P . Ostatnio grałem tam rok temu , totally burdel . Nieświadomy czynu , przeszedłem na saphire , która jest gorsza od Iridii ... i za to ją kocham xDxDxD
A na serio to dzisiaj kloc co pamiętam z tego serva :P pzdro ! :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |