![]() |
Sms Tibia.pl
Siemka.
Wysłałem ostatnio dużo smsów na Pacca (konkurs Tibia.pl). Ale wysłałem je na postać na której nie gram aktualnie. Moje pytanie brzmi: Czy można w jakikolwiek sposób przenieść tego Pacca z jednego konta na drugie? (gram na innym koncie), oczywiście jeśli wygram. Proszę o pomoc. |
Moim zdaniem jedynie jak dogadasz sie z osoba organizującą konkurs żeby wysłała ci pacc na inne konto
Sam, jeżeli będziesz juz miał pacc nie możesz go przenieść |
Myślę raczej tak.Chyba że, temu co kupuje pacc nie chcę sie poświęcić 5min:confused:
|
mam pytanie ile smsów trzeba wyslac żeby wygrać ???
:mag:-23 level , druid , honera , niegrający :P |
Ja mam pytanie - czy ktokolwiek z tego forum wygrał PACC? Jesli tak proszę o napisanie ;] nie to żebym wątpił w uczciwość organizatorów ale zawsze dobrze jest miec pewność...
|
Ja wygrałem ale nie wiem ile trzeba czekac az dostne nagrode :) Może wy wiecie ??
|
no wiesz ja nawet jej nie wygralem wyslalem 10 smsów i nic. ;( a ty ile smsów wyslaleś że wygraleś:cup:?
|
Witam,
Ja wygralem jakis miesiac temu i ciagle nic nie dostalem. Wiem, ze w regulaminie pisza, ze zastrzegaja sobie 90 dni na przeslanie nagrod, ale to tylko kwestia zrobienia przelewu wiec nie rozumiem czemu az tyle. Mam pytanie do tych co wygrali i doczekali sie tego pacca, ile to trwalo? bo jak mam czekac jeszce 2 miesiace to sobie go po porostu kupie:/ ps. tak, tak mam zpersonalizowane konto pozdrawiam |
Oszukanstwo! Klamstwo! ptfu Do piachu z nimi! X(
|
a czego sie niby spodziewaliście po takich zasr**cach jak moderatorstwo tego najbardziej szitowego portalu w necie? walone złodzieje, i tyle
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:28. |