![]() |
Tibia niedziała.
Witam. Sciagnąłem. tibię 80, i nie dzialaX( Wszystko sie installuje ale po właczenie wyskakuje jakis error 13 ze brak jakiego wideo. oto treśc;(Video surface allocation failed. (error code 13)
Please choose another video graphics mode. POMOCY |
Ojej Tibia Ci sie popsuła ?:o No ale szkoda..:confused: Naprawdę nam przykro ale przynajmniej jednego CKMa mniej.:confused:
Nie wchodź bo Cię hakne!!11 |
Wiem, też miałem taki błąd.
Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonkę z tibią. Tam gdzie pisze ELEMENT DOCELOWY Dopisz tylko Engine 0 :) POZDRO :) |
proponuje ściągnąć tibie 8.0 bo 80 może jeszcze nie działać ;(
Posłuchaj, kto ci pokazał tibie? Kto? Kolega? Brat? Mama (o zgrozo) czy może dziadek? Niech ten który ci go pokazał pokaże Ci rozwiązanie... I jeszcze jedno: poucz sie angielskiego bo mi sie płakać chce, kolejny zbulwersowany 10latek któremu nie działa tibja i nie wie co to angielski :| Temat był wałkowany dziesięciokrotnie |
Po 1 w tibie gram juz 3 lata;)
Po 2 niemam 10 lat tylko 15:] Po 3 mi działa tibia ale kumpel chce grac i mu błędy wyskakują:) Po 4 niepokazal mi tibia ani diadek ani kolegaB) |
Cytuj:
Cytuj:
Proponuję wyp%^*!@$&~ tibię do kosza i pouczyć się ortografii... |
Cytuj:
A po za tym nie zwalaj na kolegów bo pierwszego posta napisałeś w pierwszej osobie. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35947 Nie bój się, tu nie ma keyloggerów. Tam masz rozwiązanie Twojego problemu. |
nie z czasownikami pisze sie oddzielnie.
|
Cytuj:
jak ktoś wie co z tym można zrobić niech napisze ;) btw. mam Direxta 9.0c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |