![]() |
Popozycja - konkurs
Witam! Zauważyłem (spostrzegawczy jestem 8o ) że grubo ponad 90% konkursów to konkursy związane z techniką komputerową. Może by tak dla odmiany admini zrobili by konkurs w którym główną rolę grają zdolności manualne użytkowników tibia.pl. Oto jedna propozycja, np: konkurs na wykonianie w RL dowolnego przedmiotu z tibii itp. Czekam na Wasze komenty dla propozycji. Jeśli adminom nie podoba się ten temat to proszę go usunąć lub przenieść w odpowiednie dla Was miejsce. Pozdro!
|
Ostatni taki konkurs był... dawno temu.
W sumie nie głupi pomysł, ale proponuje zaczekać, nie wszystko na raz. |
Nie mówie, że wszystko odrazu ;) Myślę, że jeśli będzie dużo osób za takim konkursem (są narazie dwie) to w najbliższym czasie (podkreślam - nie odrazu) admini coś w tym kierunku ppomyślą ;)
|
A ja Ciebie popieram i uważam, że to dobry pomysł. Nasi kochani MOderatorzy na pewno zorganizują jakiś konkurs, nie związany z techniką komputerową.
|
Pamiętam konkurs na najlepsze foto z rl nawiązujące do Tibii. Tam to dopiero była frajda z robieniem. ^^
Edit: Na tak. |
Od teraz proszę by każdy użytkownik piszący tu posta dodał czy jest za, czy przeciwko. Milan - proszę napisz jaka jest Twoja pozycja w tej sprawie ;) Możecie dopisywać również propozycje konkursów ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35. |