![]() |
300 x 100?
Nie zebym cos mowil ale wlasnie udalo mi sie zauwazyc ze osiagnelismy liczbe ponad 300 setnych lvli na servie(szkoda ze dopiero po mana/skill update ale lepszy rydz niz nic)
|
no to co? :P
|
Rotfl. to zle :P coraz gorzej z tą Arcania xPP
|
Hmm, na podstawie tego wzoru ( - osoby 100+ przed mana update) można wyliczyć średnią zysku twórcy(ów?) NgBota..
|
gdyby nie poddanie sie cipsoftu w walce z cheaterami nie byloby nawet 200...
|
To przesada, że ludzie, których nikt nie zna mają 130 lev (np. Zitob manager - kto to jest?), a masę 70+ lev są pallami i mają nicki w stylu "Royal'pallek"
|
Cytuj:
Co do zitoba to chcialbym zauwazyc ze on rok temu mial juz ~~120 lvl, pamietam jak mialem z nim isc na anni, ale szybko zrezygnowalem po pytaniu: "ile ja mam wziasc gfb???" dla mnie po prostu zalezalo na zrobieniu anni, jemu na zabicie demcow wszystkich XDDDD |
Ciekawe jestem Acroma ktory Ty byś miał lvl gdyby nie cavebot
|
juz niedlugo WINTER UPDATE! i mysle ze wszystko sie odwroci i znow powruca sorcy i druty a palki pujda na odstawke
|
A ja myślę że osłabią knighta i palka a sorców zostawią tak jak są,może lvl będzie dodawał troche dmg do spellów znów
|
Cytuj:
|
n/c i tyle xD , ja ogolnie z tej listy nie nam 3/4 osob ;P
|
yee kiedys to sie znalo kazdego 100 lvla przynajmniej z widzenia, a teraz to nawet niektorych 150 widze pierwszy raz ;p
|
Cytuj:
ciekawe kiedy sie wkoncu ktos wezmie za te bociarstwo,a co do tych 300 x 100 .zastanawiam sie czy byloby juz 50 osob z 100 lvlv przed tymi mana update..pewnie nie;) dzieci dostaly piekny prezent od cipow,szkoda tylko ze tym ktorzy sercem sa przy starej tibi to nieodpowiada;) |
Cytuj:
Arcania tak jest zalosna |
Bez bota miał coś 35 lvl ~~ , nawet byłem jego liderem w tamtych czasach...
|
Co do tych 100 leveli to tez 80% z nich widze pierwszy raz a gram tu od początku.... Z reszta arcania to juz dno, wszystkie spoty prywatne, kasowanie listów przez dpft i sf, botowanie wszedzie, stracony świat... ale siedze tutaj bo mnie trzymaja wspomnienia po mile spedzonych chwilach i garstka ludzi, których tu od dawna znam :) Szkoda, ze cipy tym updatem zepsuli prawdziwym graczom dobrą zabawe, a otworzyli botom i dzieciom bramy do raju :p Tibia jest za łatwa przez co gra w nią za dużo idiotów, ale na to nikt nic nie poradzi ;] trudno....
|
Cytuj:
|
13:48 You advanced from Level 99 to Level 100.
: DDDDDDDDDDDDDDDDd |
no fajnie fajnie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |