![]() |
Palek
Mam pytanie bo nigdy nie gralem palkiem ale od jakiegos czasu zaczelem sobie skilowac i chcialbym sie dowiedziec co doradzacie dalej robic mam palka 13 lvl skille 79/60
|
Expic.
Juz masz spokoj ze skillami ;] Na tym lvlu polecam cyce, potem minosy...np mino clan na pohu i outlaw camp (tak się to pisze?). |
Stary skile sobie odpuść bo masz wszystko ok...
Z tym lvl radze leć na poh. Z 26/7 lvl możesz na dragi. |
Moze i tak :P ale ja lubie skillowac myslalem zeby wbic 85 ale teraz juz tylko dobije 80 i zaczne expic a co do eq bo sam nie wiem hajsu mam wystarczajaco na lepsze eq jakies 500 k na poczatek
|
13 lvl ? taka rozpietośc skilli ? 500k na poczatek .... 8o
|
Stary knight :P ktorym juz nie gram i jest hajs :P i wogle palkiem sie szybciej skilluje niz knightem.
|
nom, palkiem się dużo szybciej szybciej skila od knighta ^^
ale twoje skile to mnie zadziwiły :) super na początek tak do 30 lvl nie kupuj dobrego eq po co ? na super potworki itak nie będziesz chodził a jak padniesz to strata :( ale możesz sobie expić na cycach np w mount stremium a z pacem tomby B) |
Polecam Stone Tomb
|
Jezeli facc to polecam
Kopalnie guardow i minosow obok kazordoon, od 40 ghostland dsy, 45~ mozesz dragi/gsy (bohy obowiazkowo) do 60 powinno ci to wlasnie wystarczyc potem gdy nie szkoda ci kasy polecam dle deep fibula lub te pod poh :) A z koleji pacc to tomby, cyclopolis, barabiany, dragon lairy paccowe (najlepiej edron) Ps. skrec se ekipke i odblokoj forbidden isle i tam na ramonie wycinaj resp okolo 60 levela exp leci nawet 100k/h a jesli to dla ciebie za duzy harcore to moze quary lub gsy na maladzie (nie wiem czy dobrze napisalem ;s). A jesli chcesz na hunciki z kumplami to oczywiscie hydry! |
Cytuj:
|
niech se kupi eq ale takie zeby bylo good jak na ten lvl kup se mamoth fur cape bo jest lekkie i fur bootsy 2 arma mozesz kupic sobie tez crown helmet i jakiegos guardian shielda o ile bijesz ze spirow pozdro
|
doradzcie mi cos
25pall 64/49 skille 8mlvl gdzie mam expic i co mam ze soba wziac? najlepiej nie gucie ani dsy |
to tak wiec Tobie panie up polecam elfy wez z bp manasow i cyce na poh wez to samo mozesz isc na dc wez to samo ;P
2 up fur boots dla palka powodzenia... |
Cytuj:
Co do pytanie: Nie kapnąłeś się, że masz dobre skille jak na ten lvl? |
z takimi skillami to troche lvla i mozesz juz gsy rozwalac ze spaerow :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |