![]() |
Skilowanie na dark monku/monku (non-pvp)
Witam!
Mam takie pytanie, od jakich skili mozna trenowac na dark monku zeby nadazac sie leczyc, a od jakich zeby food nadazal sam odnawiac hp, tak zeby mozna bylo robic runki, i jakie eq. Tak samo z monkiem A i jeszcze jedno: Czy to prawda, ze jest w Liberty Bay dobra miejscowka, ze sie ropa dark monka z -2? Mile widziany screen ;p |
moze na pvp sie opyla... ale na non-pvp moim zdaniem wogule
:P aha.. zalezy na jakich skillach :D |
Wydaje mi sie że lepiej by było skillować na slimach niz na dark monkach ; )
|
Ja swoim 50 pallem, jeszcze przed updatem convince'walem Dark Monk'a na Dark Catedhral, lurwałem na siebie 2 roty po prawej stronie i treniłem na dark monku z kamieni, myśle że teraz też byś tak dal rade, niestety wymagany 46 poziom.
|
@up
Bić swojego monka na none-pvp? Powodzenia. Ja proponuję Ci skillowanie na geomancerze. Nie będe mówił jak, poszukaj sobie. |
Na geo nie mozna robic runek...
A dlatego na dark monku bo wydaje mi sie ze jest slabszy, a na slimach to jest uciazliwe, bo nawet nie mozna poczytac forum albo cos.... |
Tylko z dark monkiem jest taki problem, że ma life drain po około 50. Ale monk do dobra pozycja albo jak ktoś napisał dwarf geomancer.
|
Cytuj:
|
Na monku/dark monku na non-pvp robienie run nie wchodzi w gre. Mana, która ci się zregeneruję będzie wystarczała na samo leczenie. Dark monki ssą życie, a na monkach przy shieldingu 80 mam niezłe waste, a szczerze wątpie czy masz 80 shield+ :D
Polecam slimy z kamieni. Lub -tak jak ja robiłem do 70 dista- idziesz z kolegą druidem/sorcererem 27lvl+ na elfy w Ab'dendriel, wybijacie scouty i zwykłe, zaganiacie arcanista po wejście (tam jest taka szpara, że arcanist nie będzie się przerzucał), Twój kolega summonuje monka, arcanist bije monka a ty arcanista! :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |