![]() |
Co robice? Podczas Treningu!
Właśnie interesuje mnie co robicie podczas treningu ja np.
Oglądam nowe odcinki Włatcy móch itp. i gram w gry online :D |
Ja onanizuję się patrząc na skille i pasek lvl jak nikt nie widzi...
|
mogłeś zostawic to dla siebie :) załatw se kamerke i na czacie pokazuj sie :D haha
Do takich nalezysz mysle!!! |
Cytuj:
|
Często czytałem na forum ale odradzam ponieważ zginałem już 2 razy tak : p Więc jak chcesz czytać na forum to lepiej zaglądaj co parę sekund : p ale takie czytanie nie ma sensu : p
To jak Ci już bardzo zależy na czytani książka w łapę i sie uczyć : p tak robiłem i to jest w miarę dobry sposobi rodzice inaczej patrzą to po 1 po 2 coś się nieco nauczysz po 3 zbijesz trocha czas ;);) |
Czytam książki, oglądam filmy, gram na gitarze, przeglądam strony internetowe, no i obowiązkowo gg. Kiedyś smacznie spałem, ale już nie botuję w nocy = )
|
Hehe, a można w spokoju przeglądać forum jednocześnie trenując :>
TransApps, taki programik który tworzy efekt przeźroczystości wybranego okienka (w tym przypadku przeglądarki internetowej) i jednocześnie widzisz forum i swoją megawypasioną postać z plate setem :) Nie podam linka, zapraszam na www.google.pl Btw. Po Cipbocie podnoszącym automatycznie kamyki można teraz robić wszystko... |
Cytuj:
Co robimy? Podczas treningu! Nudzimy. Się! Jak nie "pomocy" lub "pytanie" to jakaś nazwa o killerskiej składni. :P Cóż... zwykle podczas treningu odpalałem przeglądarkę internetową i: -fora -smogi, patrze i inne .pl -czaty, nie czaty -dowcipy.pl :> Ewentualnie komunikator jakiś. |
Jak trenię, a trenię dużo, czytam forum <robie mały ekranik, że widze jak ktoś pisze i pasek hp :p>, uczę się lub czytam książki :p
|
Jak juz trenie to najczesciej robie sobie wtedy jesc :P, albo czyszcze kompa, lub sprzatam dysk twardy ... ile to razy TV oglada sie wtedy lub czyta ksiazki, czasem kiedys bylo odrabianie lekcji.
|
Ja w czasie treningu zawsze oglądam Prison Break'a albo Losta. Ale czasami też odrabiam lekcje, ucze się i robie coś na necie :P .
|
A ja stoję na boisku i czekam na piłkę :D
|
i już masz odp. co robić :) a myślałem ze tylko ja się uczę he :p
|
Nie uczę się! Nie nawidzę czytac ksiązek nie mam tv w pokoju!
i co wy na to :D |
AJ oglądam TV przeważnie lub gadam z kumplami.
|
Cytuj:
Nie uczysz się? Szczęśliwej przyszłości życzę. Książek nie czytasz? Cóż, może spróbuj, z pewnością jakaś by Cię zainteresowała. Telewizor w pokoju: www.youtube.com, www.itvp.pl, www.itvn.pl (to chyba jest właśnie telewizja przez internet, jednak ciężko mi sprawdzić, bo coś tenże net mi zamula. :p ) |
Cytuj:
Jak nic nie lubisz, nie rób nic 8o |
Re:
Nudzę się jak mops jak trenuje, co właśnie teraz robię -.-
|
Gadam z kumplami, net (na pół ekranu tak że widzę pasek hp i czy ktoś idzę), gg, uczę się, robie lekcje, TV, sprzątam(rzadko).
|
Kiedyś wynajmowałem siostrę żeby wciskała F1 jak się pasek many naładuje i naciskała PPM na slima co ma zielone HP :D dawałem jej za to posiedzieć w tym czasie na GG. Jeszcze dawniej ćwiczyłem w realu skill mięśnia i lVl inteligencji.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |