![]() |
Seromontis, czyli "Kiedy rycerz staje się magiem"
Po prawie 4 latach gry, godzinach spędzonych na polowaniu na najniebezpieczniejsze stworzenia zamieszkujące zakamarki Tibii, wypiciu hektolitrów manafluidów, [CHAR]Seromontis[/CHAR] dokonał tego co nikomu wcześniej się nie udało na Hibernie...
You advanced to magic level 10. http://i7.photobucket.com/albums/y25...Sun/10mlvl.jpg ~~ ~~ ~~Gratulacje ~~ ~~ ~~ |
Juz jest 2-3 knightow z tym mlvelem : )
|
Że też mu się chciało siedzieć przed kompem. Ciekawe co by zrobił jakby go hackneli?
|
Cytuj:
|
Oczywiście Gratulacje dla niego ;]
Ja swoim knightem mam 6 mlvl :D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Pierwszy polski 200 lvl znów pokazuje swą siłę.
Wielkie GZ i jedziesz do 15 ;] |
Ciekawe czy ktoś wbije 11 mlvl:o
|
o.0 Sero wielkie gz ;) Wbić 9 mlvl jest sztuką, a co dopiero 10 :)
Mam nadzieję, że to nie fake czy coś :P btw z erig.net: Cytuj:
|
Tylko pogratulowac ale na jego miejscu ja bym sie zalamal. Tyle czasu spedzic przed kompem.
|
No jak wbijesz kiedyś 10mlv knightem to nic tylko sie załam ;/
|
pierwszy knight ktory pusci energy bomba :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Gratz dla Seromontisa. On jest według mnie lepszym graczem od MDW. Przeżywał trudne czasy dla knighta i nic tylko dalej wytrwale expił. Juz niedługo przewyzszy go lvlem. A MDW? Skonczyły sie czasy kiedy wzmianka o nim powodowała orgazm u tibijczyków. On nie gra bo upek mu nie pasi i pokazał w czym jest slaby. On nie expił dla przyjemnosci tylko z nałogu. Bo według mnie jest teraz druidem ciezej expic ale za to trudniej co daje wieksza satysfakce za kazdy wbity lvl.
Mam nawet filmik jak MDW bije demce po 1300+ z SD. Ciekawe ile by teraz bił? Napewno wiecej niz Seromontis. |
Cytuj:
|
A co miał wcześniej powiedzieć knight.?
|
@Gelt: Knight przynajmniej mógł polować ekonomicznie.
|
Ale długo. Jak dla mnie nie byloby problemu z magami gdyby nie te pierd*** różdżki ;|
|
@up & 2up
No chociaż w temacie o 10 mlvlu, nie róbicie spamu o knight&pall vs sorc&drut... |
ktoś tu napisał że jest już 2-3 knightów z tym mlvl.. to gratulacje dla niego za gadanie takich głupot ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |