Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Włatcy Smoków (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=149763)

Qashutia 06-10-2007 10:39

Włatcy Smoków

Witam! Czy nie zastanawialiście się nigdy, dlaczego DSM, lub Dragon Claw jest zielone, a potwory które je dropią są czerwone? (dragon lordy) Czy nie zastanawialiście się czy to nie jest zrobione umyślnię?
A możę to jakaś zagadka?

Możę miało to wszystko wypadać ze zwykłych dragów, ale cipy stwierdziły, że dragi są za słabę? A możę poprostu Dragon Lordy są zielonę, ale poprostu się palą?
Cytuj:

YOU WILL BURN
Moim zdaniem, to poza znaczeniem dosłownym, posiada takżę znaczenie metaforycznę, np, że Dl'e się same palą, to chcą aby wyszstko się paliło? A co Wy o tym sądzicię? Dlaczego DSM/D Claw są zielone a same Dle są czerwone?

bartek8808 06-10-2007 10:49

Po pierwsz"ę" lepiej swoj"ę" rozmyślenia zachowaj dla siebi"ę". Po drugie poczytaj sobie słownik ortograficzny. Po trzecje idź do szkoły i zacznij myśleć nad lekcją a nie dlaczego z czerwonych dragonów leci zielona zbroja.

Jeszcze trochę i zostaniesz filozofem.

Lissek92 06-10-2007 10:50

dragon claw nie leci z dl tylko z bossa- demodrasa

Zenuś 06-10-2007 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartek8808 (Post 1681578)
Po pierwsz"ę" lepiej swoj"ę" rozmyślenia zachowaj dla siebi"ę". Po drugie poczytaj sobie słownik ortograficzny. Po trzecje idź do szkoły i zacznij myśleć nad lekcją a nie dlaczego z czerwonych dragonów leci zielona zbroja.

Jeszcze trochę i zostaniesz filozofem.

po pierwsze zmień forum
po drugie takie rozważanie są po to aby o nich dyskutować na takich forach
po trzecie dział o potworach byłby lepszy ale to już do autora

Smerf.Secura 06-10-2007 11:07

Zmień nazwe tematu albo idź po słownik.
Jak coś to się pisze "władcy" , a nie "włatcy".

Qashutia 06-10-2007 11:07

Jestem dyslektykiem, i nie przeczytam slownika ort. bo to trochę dużo ;)
Demodras = Dl, więc nie chszanić...
Ten topic nie służy do rozmyśleń nad moimi błędami ort, ani nad moją przyszłością, tylko nad tym, co było zawartę w 1 st poście...

Smerf.Secura 06-10-2007 11:09

Idąc twoim tokiem myślenia dragonka powinna lecieć z Dl'a , ponieważ jest czerwona.

Dark Sven 06-10-2007 11:14

Tym tokiem myślenia, to dojdziemy do tego, że skąd właściwie smoki wzięły zbroje, tarcze, różdzki etc.

Bigzone 06-10-2007 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qashutia (Post 1681617)
Demodras = Dl, więc nie chszanić...

Sami widzicie, że należy od razu skasować taki głupi temat założony przez kompletnego naba. Sprawdz lepiej co to demodras a co to dl noooobie.

ahuahsuhuahsuhauhsuhauha

PS dziwi mnie, że ~50% osób które grają w tibię to dyslektycy.....
PS II idź do szkoły lepiej się ucz polskiego

Tomaszewski 06-10-2007 11:34

moim zdaniem polski mu sie nie przyda...
KOMPUTERYZAJCA i BIOTECHNOLOGIA to jest PRZYSZŁOŚĆ

Lynx 06-10-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bigzone (Post 1681627)

PS dziwi mnie, że ~50% osób które grają w tibię to dyslektycy.....

na tym Forum komu nie zwrócisz uwagi na błąd to jest dyslektykiem ;o

_Ryzy_ 06-10-2007 12:24

Nie wszystkie dl'e mają dsm ,tylko te które upolowały jakiegoś rycerza w zielonej zbroi ,zdobyły ją i trzymają gdzieś w pobliżu siebie , więc jak zabijamy dl'e to czasami nam się trafi dsm. Innego rozwiązania niema bo przecież dragon lord nie mógł wykuć tej zbroi a ni tym bardziej ubrać jej na swój grzbiet. Tak samo jest z zielonymi smokami i ich czerwonymi tarczami. ;]

Tomcio Pall 06-10-2007 12:28

Hmm to tak:
Skąd z Demonów MPA etc??
Skąd z Dragów itp bagi??
itd.

Po prostu

skasować temat!!

Lasooch 06-10-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qashutia (Post 1681617)
Jestem dyslektykiem

Who fuckin' cares?

..::QRAS::.. 06-10-2007 14:24

Czemu w chipsach znajdujemy kapselki , naklejki itp ?

Lulfis 06-10-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomcio Pall (Post 1681786)
Hmm to tak:
Skąd z Demonów MPA etc??
Skąd z Dragów itp bagi??
itd.

Po prostu

skasować temat!!

A skąd w krokodylach leather helmet?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::..
Czemu w chipsach znajdujemy kapselki , naklejki itp ?

Żeby się dzieci miały czym udławić .

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch
Who fuckin' cares?

I fuckin' cares !!

@Topic

Zacznij walić .... Się młotkiem po głowie

Times 06-10-2007 14:54

Tak na prawdę DLe są zielone. Tylko są aż takie gorące i brudne że wydają się czerwonawe. Czemu DSM albo Dragon Claw są zielone a wypadają ze smoka który ma czerwona luskę ? Odpowiedz jest prosta. nie wiem czy wiecie ale Dragon Lordy mają 3 warstwy łuskek dlatego są takie mocne. Pierwsza jest w kolorze czarnym, znajduję się ona najbliżej smoczych mięśni, głównym jej celem jest izolacja smoka od gorącej temperatury otoczenia. Smoki są stałocieplne, temperatura ich ciała wynosi 44.66788 stopni C. Więc źle by znosiły wysokie temperatury swoich stanowisk. Druga warstwa jest zielona jest ona najmocniejsza, jej niezwykłą wytrzymałość zawdzięczamy kosmicznej technologi ETA którą smoki opanowały na początku lat 80 XX wieku. Trzeba dodać że przy jej opracowaniu na uniwersytecie w Californi pracował też jeden polski smok który, nazywał sie wawelski. Ale podobno wykiwał go jakiś biedak od butów. Szczegóły nie są znane po dziś dzień. Jak już wspominałem 2 warstwa ma niezwykłą wytrzymałość na uderzenia fizyczne, psychicznie , energii i przeciążeń dochodzących do 15454G dlatego jest ona uważana jako jedna z najlepszych Tibijskich zbroi. Jest jeszcze jedna warstwa smoczej łuski. Ma ona kolor czerwony, zawdzięcza to wysokiej temperaturze otoczenia oraz brudowi który zalega smocze loże. Dzięki niej ten rodzaj smoków wydaje się być czerwony Właśnie z niej są wyrabiane tandetne addony które potem kupcy wciskają za astronomiczne sumy naiwnym ludziom z małych miast i wsi.

Wszystko już jest jasne ?

Zenuś 06-10-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Times (Post 1682058)
Tak na prawdę DLe są zielone. Tylko są aż takie gorące i brudne że wydają się czerwonawe. Czemu DSM albo Dragon Claw są zielone a wypadają ze smoka który ma czerwona luskę ? Odpowiedz jest prosta. nie wiem czy wiecie ale Dragon Lordy mają 3 warstwy łuskek dlatego są takie mocne. Pierwsza jest w kolorze czarnym, znajduję się ona najbliżej smoczych mięśni, głównym jej celem jest izolacja smoka od gorącej temperatury otoczenia. Smoki są stałocieplne, temperatura ich ciała wynosi 44.66788 stopni C. Więc źle by znosiły wysokie temperatury swoich stanowisk. Druga warstwa jest zielona jest ona najmocniejsza, jej niezwykłą wytrzymałość zawdzięczamy kosmicznej technologi ETA którą smoki opanowały na początku lat 80 XX wieku. Trzeba dodać że przy jej opracowaniu na uniwersytecie w Californi pracował też jeden polski smok który, nazywał sie wawelski. Ale podobno wykiwał go jakiś biedak od butów. Szczegóły nie są znane po dziś dzień. Jak już wspominałem 2 warstwa ma niezwykłą wytrzymałość na uderzenia fizyczne, psychicznie , energii i przeciążeń dochodzących do 15454G dlatego jest ona uważana jako jedna z najlepszych Tibijskich zbroi. Jest jeszcze jedna warstwa smoczej łuski. Ma ona kolor czerwony, zawdzięcza to wysokiej temperaturze otoczenia oraz brudowi który zalega smocze loże. Dzięki niej ten rodzaj smoków wydaje się być czerwony Właśnie z niej są wyrabiane tandetne addony które potem kupcy wciskają za astronomiczne sumy naiwnym ludziom z małych miast i wsi.

Wszystko już jest jasne ?

:o ...wow...
a ja myślałem że to wszystko ci... Niemcy... wymyślili?

Marvolis 06-10-2007 16:04

dlaczego nie wlatcy smokuff?

janek@ 06-10-2007 16:14

A mnie to rybka...
Kolory przynajmniej w tej grze nie sa wybierane umyslnie szczegolnie gdy mamy niepelnosprytnych producentow.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31.