![]() |
Włatcy Smoków
Witam! Czy nie zastanawialiście się nigdy, dlaczego DSM, lub Dragon Claw jest zielone, a potwory które je dropią są czerwone? (dragon lordy) Czy nie zastanawialiście się czy to nie jest zrobione umyślnię?
A możę to jakaś zagadka? Możę miało to wszystko wypadać ze zwykłych dragów, ale cipy stwierdziły, że dragi są za słabę? A możę poprostu Dragon Lordy są zielonę, ale poprostu się palą? Cytuj:
|
Po pierwsz"ę" lepiej swoj"ę" rozmyślenia zachowaj dla siebi"ę". Po drugie poczytaj sobie słownik ortograficzny. Po trzecje idź do szkoły i zacznij myśleć nad lekcją a nie dlaczego z czerwonych dragonów leci zielona zbroja.
Jeszcze trochę i zostaniesz filozofem. |
dragon claw nie leci z dl tylko z bossa- demodrasa
|
Cytuj:
po drugie takie rozważanie są po to aby o nich dyskutować na takich forach po trzecie dział o potworach byłby lepszy ale to już do autora |
Zmień nazwe tematu albo idź po słownik.
Jak coś to się pisze "władcy" , a nie "włatcy". |
Jestem dyslektykiem, i nie przeczytam slownika ort. bo to trochę dużo ;)
Demodras = Dl, więc nie chszanić... Ten topic nie służy do rozmyśleń nad moimi błędami ort, ani nad moją przyszłością, tylko nad tym, co było zawartę w 1 st poście... |
Idąc twoim tokiem myślenia dragonka powinna lecieć z Dl'a , ponieważ jest czerwona.
|
Tym tokiem myślenia, to dojdziemy do tego, że skąd właściwie smoki wzięły zbroje, tarcze, różdzki etc.
|
Cytuj:
ahuahsuhuahsuhauhsuhauha PS dziwi mnie, że ~50% osób które grają w tibię to dyslektycy..... PS II idź do szkoły lepiej się ucz polskiego |
moim zdaniem polski mu sie nie przyda...
KOMPUTERYZAJCA i BIOTECHNOLOGIA to jest PRZYSZŁOŚĆ |
Cytuj:
|
Nie wszystkie dl'e mają dsm ,tylko te które upolowały jakiegoś rycerza w zielonej zbroi ,zdobyły ją i trzymają gdzieś w pobliżu siebie , więc jak zabijamy dl'e to czasami nam się trafi dsm. Innego rozwiązania niema bo przecież dragon lord nie mógł wykuć tej zbroi a ni tym bardziej ubrać jej na swój grzbiet. Tak samo jest z zielonymi smokami i ich czerwonymi tarczami. ;]
|
Hmm to tak:
Skąd z Demonów MPA etc?? Skąd z Dragów itp bagi?? itd. Po prostu skasować temat!! |
Cytuj:
|
Czemu w chipsach znajdujemy kapselki , naklejki itp ?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Zacznij walić .... Się młotkiem po głowie |
Tak na prawdę DLe są zielone. Tylko są aż takie gorące i brudne że wydają się czerwonawe. Czemu DSM albo Dragon Claw są zielone a wypadają ze smoka który ma czerwona luskę ? Odpowiedz jest prosta. nie wiem czy wiecie ale Dragon Lordy mają 3 warstwy łuskek dlatego są takie mocne. Pierwsza jest w kolorze czarnym, znajduję się ona najbliżej smoczych mięśni, głównym jej celem jest izolacja smoka od gorącej temperatury otoczenia. Smoki są stałocieplne, temperatura ich ciała wynosi 44.66788 stopni C. Więc źle by znosiły wysokie temperatury swoich stanowisk. Druga warstwa jest zielona jest ona najmocniejsza, jej niezwykłą wytrzymałość zawdzięczamy kosmicznej technologi ETA którą smoki opanowały na początku lat 80 XX wieku. Trzeba dodać że przy jej opracowaniu na uniwersytecie w Californi pracował też jeden polski smok który, nazywał sie wawelski. Ale podobno wykiwał go jakiś biedak od butów. Szczegóły nie są znane po dziś dzień. Jak już wspominałem 2 warstwa ma niezwykłą wytrzymałość na uderzenia fizyczne, psychicznie , energii i przeciążeń dochodzących do 15454G dlatego jest ona uważana jako jedna z najlepszych Tibijskich zbroi. Jest jeszcze jedna warstwa smoczej łuski. Ma ona kolor czerwony, zawdzięcza to wysokiej temperaturze otoczenia oraz brudowi który zalega smocze loże. Dzięki niej ten rodzaj smoków wydaje się być czerwony Właśnie z niej są wyrabiane tandetne addony które potem kupcy wciskają za astronomiczne sumy naiwnym ludziom z małych miast i wsi.
Wszystko już jest jasne ? |
Cytuj:
a ja myślałem że to wszystko ci... Niemcy... wymyślili? |
dlaczego nie wlatcy smokuff?
|
A mnie to rybka...
Kolory przynajmniej w tej grze nie sa wybierane umyslnie szczegolnie gdy mamy niepelnosprytnych producentow. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |