![]() |
Hmm jak myślisz czy z uhami i soft bootsami miałbym mniejszy waste na quara hell niż z manasami? Widzę, że tam elegancki exp. :P
|
Na Quara Hell da się wyrobić na samych Softach, tracąc małą ilość UH na Watere.
|
wydaje mi sie że to jakoś większej różnicy nie ma czy Uh czy MF
|
Bardzo fajny temacik. Oglądnąłem trzy filmiki i bardzo mi się podobały ;) Kręć następne i wrzucaj, bo miło się ogląda.
|
Ziom dawaj nowe filmy i kupuj tego pacca bo na tym forum nie ma co loookac Pozdro z Łodzi :] (tez cie kocham xD) :p
|
nasz psiaqs
hehe, widze gildia wymiata, ladnie psiaq, ladnie.
zabierzesz mnie tam kiedys |
ej, ale fajowskie filmy, friends? : (
|
Obejrzałem kilka filmów. Muszę powiedzieć, że ładnie kręcisz. Pierwszy raz obejrzałem poziom Warlord. Widzę, że już od Masked... zaczynają się niezłe kłopoty. Kręć filmy dalej! Może nagraj jakiś z guild na demonach.
Pozdrawiam! |
filmy
Niezle filmy ;d dzieki za filmik z gs isle, przydalo sie ;d
|
Nie no pukiel konkretne filmiki. Najlepsze q hell i warlord arena. na q hell konkretny exp widze. bardzo mi sie podobaja. gimme more ;*
|
|
W paru miejscach zajechało zgrozą (prawie zlurowałeś WE albo jak uciekła Ci 1 hydra ;p). Mimo tego filmik niczego sobie, tylko niestety ten loocik Wam nie dopisał tym razem.
Czekam na jakieś samodzielne filmy z expienia. cYa |
|
|
plagacik od sashry?;p
|
Cytuj:
23:12 Psiak of guardia [123]: KURA 23:12 Psiak of guardia [123]: TY MASZ PORAZNEIE 23:12 Psiak of guardia [123]: MOZGOWE owned!! xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
200~ ek z anticy. |
Dalej nie wiem o co wam chodzi :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |