![]() |
Trojan Horse
Witam mam problem przeinstalowałem sobie tibie ściągnąłem jescze raz z GŁÓWNEJ STRONY tibia.com i tu mi Antywirus (AVG) wykrywa trojana! i wogóle nie moge odpalić tibii próbowałem coś zdziałać ale odrazu mi usuwa całą tibie nie rozumiem tego
|
Mam pomysł!
usuń anty vira zainstaluj tibie B) |
Cytuj:
|
Spróbuj ściągnąć tibie z innej strony (choćby z tibia.pl). Jeżeli dalej będzie wykrywał trojana pogrzeb w ustawieniach Antyvira, nie miałem takowego, więc nie mogę ci bardziej pomóc.
|
Cytuj:
próbowałem ściągnąc strone grzebałem w antywirze .. nic poprostu nic |
Cytuj:
Tak się składa, że też mam ten problem (ten sam antywir) prawdopodobnie doszło do opublikowania błędnej sygnatury konia trojańskiego S-cośtam Wrzucam właśnie pliki na skanner online, itp. zaraz zobaczymy co tam się faktycznie dzieje. |
MAm to samo ale dopiero po dzisiejszym updacie AVG to zaczelo wykrywac tego trojka ;)
|
bo w to dzisiejszym update pojawila sie wadliwa sygnatura. Bład został zgłoszony autorom atnywirusa i prawdopodobnie jutro błąd zostanie naprawiony.
Tymczasowe rozwiązania są dwa: odinstalować AVG- nie radzę, bo nie warto się kłopotać drugie- wyłączyć resident shield w antywirusie. Odradzam, bo to będzie tak, jakby antywira w ogóle nie było. Wyłączenie antywira poprzez "Quit AVG control center" nie da pożądanych efektów (sprawdzane) |
Trojan
Ehh mój brat cioteczny ma ten sam problem i ten sam antivirus :(
Ja mam arcavir i chcialem zciognoc ots i wykrylo wirusa i tak na kazdym a u mojego rata on ma AVG i nie wykrywalo i to chyba przez to u mojego brata bo przed tem bylo wszystko w porzodku (NAJLEPIEJ POCZEKAC DO NASTEPNEGO UPDATE:crusader: |
Ja skasowałem AVG wogóle słaby jest mam teraz Antyvira ;d najlepsza to Panda
|
Cytuj:
.... w zjadaniu pamięci i muleniu kompa. |
najlepszy jest NOD32. I BASTA!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |