![]() |
82 knight próbujący uciec z POI z poziomu -7
Moja śmierć była spowodowania skandaliczną organizacją POI jak i głupotą ludzi w nim uczestniczącym. Przede mną padło 5 innych osób.
Nie miałem innej szansy, ponieważ 'SS Team' nie chciało się mnie ratować. 2 minutowa próba ucieczki z największego piekła tibii: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/31925 |
Szkoda, że padłeś :S
Jak to się stało, że zostałeś tam sam? :o |
LAdnie probowales uciec.
Cóż miałes pecha... 1200 hp to nie duzo... :baby: |
Lol to trzeba byc chamem zeby zostawic swojego na POI ...
100~k w dupe i odrabiasz lvl i skille :S |
No No gz pomysłu i świetnego "teamu" :]
|
Cytuj:
Miałem blokować respa na samym końcu. W pewnym momencie usłyszałem 'wracamy'. Gdy wlazłem piętro wyżej to były tam tylko...potwory. Ci blokowali piętro wyżej po prostu wcześniej wyszli. Nikt nas wcześniej nie uprzedził. down@ Ze swordem wsystko w porządku. Spadł o kilkadziesiąt %. |
|
LOL! Gleba PLIX? Co to kurw ma być? 17 skill? Muhahahah? Nie czaje....
Jak coś to skill spada dopiero po dedzie, wcześniej jest wyższy. Ile zapłaciłeś za tego deda ? 50k za aol a za servise ? @2x up edytowałeś w tym samym czasie co ja wysłałem. |
Hah, dobrze widze ze spadly Ci 2 levele :confused::confused:?
Miales super team, placiles cos? |
200k.
I (teoretycznie) powinienem odzyskać i 200k i kasę za aola. /12 osób juz padło. Quest nadal trwa. |
AHhahahHAHaHAHHAHAHAHha
Dojebał mnie ten Screen AHAHAHHA XDDDDDDDDDD Ladnie Skille spadły XDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
organizacja zarabista xD
sporo kasy w plecy ;/ |
2lvle w dol tak to jest jak nie wie sie co to blesy
|
Cytuj:
Ledwo co uzbierałem 200k na zapłatę i runy. Musiałem 40% tej sumy pożyczyć. Powód? Gram na Candi tylko po to, by wbić 100lv. Zero blokowania. Sam exp. Nieważne czy wychodzę na plus. Nie mam więc sobie nic do zarzucenia. Szybciej odrobie to 600k exp niż zarobię 50k. |
Lol, wytlumaczy ktos o co chodzi z tymi skillami? :P
|
Cytuj:
|
Fremen gz dla ciebie a tak po za tym to olej ten team i po jakimś czasie ja już ich dogonisz z lvl-em i oni będą coś od ciebie chcieli to olej ich tak samo jak oni olali ciebie ;)
|
Łe, nie było tak źle, małe niedouhanie na -5 bodajże, może dałbyś rade. Spore straty : p.
|
Hail.
Coz... porazka. Z tego co widze padlo z 10 osob. Nie ma to jak zgrany organizator POI service. "Pro evul" - Unstopable. Szkoda ze ci sie nie udalo, zabraklo troche szczescia... . Ma ktos film z calego questa? Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |