![]() |
"XDP" Czyli komiks tylko sie śię śmiej!
A więc po kolei. Będzie to komiks tworzony ku waszej rozrywce. Postaci pochodzą z generatora Maple Story. Chcesz wystąpić w komiksie? PW! wyślij sprita postaci(obrazek).
#1 AFK #2 Wiara wzrokowa #3 Ban #4 Dlaczego ja? #5 Bugi Poproszę o komentarze! |
Ten numer z wiarą wzrokową już był w innym komiksie, też z mapla. :P Jak tak drugi raz na to spojrzę to trochę nielogicznie napisane. ;p
|
Całkiem, całkiem. Ban bardzo fajne :D.
btw. zaraz się zaczną kłótnie o równouprawnienie :D |
Mało śmieszne, grafika nie twoja, prawie nie ma co skomentować. Do tego numery podobne do ROTFL Playing Games, który niestety jakiś czas temu został usunięty z neta :(
Spróbuj zrobić coś bardziej śmiesznego. Pozdrowionka Eileen Blue Rose |
A mi sie podoba. Mozna sie usmiechnac... I chyba o to chodzi. A nad grafika oraz walorami jakos nie mam ochoty teraz myslec.
|
Dodałem 2 paski. "Dlaczego ja?" oraz "Bugi"
Proszę o komentarze. |
Poziom spada na łeb na szyję, zarówno humorystyczny, jak i estetyczny.
|
Niestety, jestem zmuszona sie zgodzic. Wolalam wczesniejsze, te sa jakies kiepskie..
|
Nieśmieszne, nieładne, niefajne...
|
Wygląda ładniej niż pierwsze, ale to już w ogóle nieśmieszne. ;p
|
1 - Spoko.
2 - Trochę klasyczne. 3 - j/w(2) ale nieco lepiej przedstawione. 4 - Fajne. 5 - To samo czasami z tibią(tylko że hackerzy) spoko. Rób dalej. |
Nie podoba mi się. Brzydkie, nieśmieszne, nieorginalne. Aż użyję starego skrótu znanego niektórym osobom na forum. KPSNF!;)
|
@up
Signed. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |