![]() |
SonDa MMORPG
Gry*:
-World of Warcraft-8 -Guild Wars-5 -MapleStory-4 -Flyff-2 -Voyage Century-3 -2Moons-2 -Lord of The Rings Online-1 -Dungeons & Dragons Online-2 -Dungeon Runners-1 -Tibia-5 -Metin2-1 -Conquer Online-1 -DarkEden-2 -Tales of Pirates-1 -Knight Online-2 -Lineage2-1 ... ________________ Głosujcie tutaj na swoją ulubioną grę MMO. Wiem że już istnieje podobna sonda, ale jest niedokładna, więc postanowiłem założyć nową. Głosujcie!:) *Gry- zapiszcie w temacie nazwę gry, a ja z edytuję posta i dam numerek z ilościom głosów na tą grę. EDIT: -Proszę pisać tylko posty, z nazwą gry na którą głosujecie. -Ostrzegam że nie jestem alfą i omegą, więc nie piszcie, że głos był oddany a ja jeszcze nie zapisałem go. Będę się starał jak najszybciej je zapisywać. -głosować można tylko RAZ, jeżeli użytkownik który już głosował, zagłosuje jeszcze raz, będzie ignorowany. -głosować można tylko na jedną grę. @Down Nie chcesz, nie głosuj i idź sobie z tego tematu. |
Guild Wars ?
Ps. Ta sonda jest jak lokata ... |
MapleStory.
|
Flyff.
10 znaków. |
Guild wars
|
Dodaj Voyage Century
więcej o grze w w tym temacie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=107044 |
World of Warcraft...
|
World of Warcraft :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Weź normalnie sondę ustaw xD
WoW:D |
2Moons ..........
|
WoW
i GW :D:D:D:D Edit: Jeszcze warrock tylko ,że to jest bardziej schoter niż MMORPG :) |
Shadowbane. I WAR, mimo, że jeszcze nie wyszedł.
|
Voyage Century
|
Macie głosować tylko na jedną grę. Jeżeli będziecie pisać więcej niż jedną, będę was ignorował.
|
Lord of The Rings Online
|
Dungeons & Dragons Online
taka sonda jest dokładniejsza, bo żadna gra nie zostanie pominięta :) |
Dungeon Runners
|
guild wars
|
Mroczni Bracia Grom Online.
A na serio to chyba Tibia. Mimo tego, że mój najwyższy lvl w niej to 21, a od dawna w ogóle nie gram. Serio, Tibia jako gra jest dobra, to gracze ją niszczą. IMHO ostatni update był jednym z najbardziej klimatycznych i roleplayowych. Te questy naprawdę mi się podobają. |
@Up
Taaak, polać mu, dobrze mówi! A skąd znasz questy, pacc czy ots? :P Może EVUL SPOILE SIĘ CZYTAŁO, HĘĘĘĘĘĘ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |