![]() |
Scrapper Arena, 55 ek
Witam.
Dam radę zrobić drugi poziom Svargrond Areny? 55 ek, skile 66/61 Ile wziąć UHów i mf? |
Znalazlem dla ciebie idealny filmik ;] Zobacz koniecznie
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1629540 Wczesniej zle wkleilem ;] |
Ja robilem na 55lvlu to poszlo okolo 2,5bp uh i 5bp manasów =P
Wez troche wiecej uhow na wszelki wypadek ;] |
Re:
Przed chwilą oglądałem filmik jak zrobił 36RP z 70 dystem, a więc ty 55ek powinieneś dać radę bezproblemowo.
|
Ja zrobilem Elite Knightem na 51 lvlu.
Skile 69/65 Wez 5-6 bp mf i z 5 bp uh (na wszelki wypadek) Uwazaj na Djinna i Sprit of water (ma najlepsze comba.) Wez tez dwarven ringa i axe/sword/club ringa. z 1-2 GFb (zeby niewidzialnych powrocic do golookowzrocznosci) To tyle, jesli masz jakies jeszcze pytania pisz na private. Pozdrawiam Bartlo |
O.o up.
Mi na 50IvI zeszło 2,5bp uh i 3 bp mf skile po 70 Coś duże te waste mieliście.... |
Dzieki wszystkim za rady ;>
Poszedłem, wybiłem wszystko, ostatni boss na redzie i hail moja klawiatura= wszedłem w tp = 12k w plecy >.< |
Słabe skile ;pp
|
ja bym na twoim miejscu nie pokazywał tych skilli ... nie wstydzisz się ? jesteś gowniany knight tyle ci powiem
@topic dasz rade tylko przy ostatnim bossie bedziesz mial waste uh a reszta to spokojnie exurka :) |
Do tych co się czepiają moich skilli:
Ten char ma niewiele ponad miesiąc, niedługo koniec pacc, więc mam zamiar skilować na faccu ;P @eyro Jeśli masz pieprzyć że na Spirit of water starczy mi sama "exurka" to lepiej nie mów nic ;-) Te dziady są w stanie sypnąć combo 500+, więc wątpie że exurka by starczyła ;/ |
@2 up & 3 up
Uwaga, mam 65 ek, ze skillami 75/75 (AHAHAHAHAHAHAHA) Wiem, że grając w Tibie sam sobie przecze, ale mam ciekawsze rzeczy do roboty, niż siedzenie xx godzin przed kompem, żeby zadawać hity lepsze o 2(!), gram dla przyjemności(a boty są zue:<) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ludzie jak nie macie pojęcia o czymś to nie piszcie bo tylko szkodzicie ;P |
Re:
Mając takie skille jakie ma, może większych nie potrzebuje? Jak widać, on jak i parę innych osób woli expić, grać, zarabiać, niż dziennie spędzać 5 godzin na treningu, co po tygodniu da nam obrażenia lepsze o 10 bądź też 20.
|
Porozmawiajcie sobie na gadu albo PW, a nie w temacie, dobrze?
~~ To zalezy od umiejetnosci twojego grania. http://www.forum.tibia.pl/showthread...ighlight=arena obejrzyj, i zastanow sie sam czy dasz rade... |
troche Ci zejdzie wiec po co robic arene skoro bronie sa od 60 lvla wiec jak zrobisz na 60 bedzie mniejsze waste
|
potem to on już może niemieć paca :P
przecież pisał że mu nie dużo zostało :P a skili się nie czepiajcie bo niektórzy nie grają w tibie po to aby siedzieć ciągle, skilać i się przytym podniecać albo na bocie jechać tylko grają po to bo sprawia im to przyjemność :) Każdy ma skile jakie ma i to jego sprawa ^^ |Skille to nie wszystko :D przy okazji mam też knighta 41 lvl skile 60/56 :D:D ale tam nie gram:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |