![]() |
demon skeletony
mam pytanie gdzie jest jakis wiekszy respawn dsow dla facc wazne zeby bylo troche miejsca na ucieczke bo palek jestem =)
z gory thx za pomoc |
Hellgate
Gdzie sie podzialy wszystkie dzieci visa ?teraz kazdy gra palem albo knightem :(( |
a cos bardziej na wylocie bo z palem ciulowo do hg bolty sie skoncza se dlugo nie posiedze
|
1) idz na ghostland
2) wez stealth ring/kup niewidke 3) wejdz do dziury najbardziej na zachod(na polnoc od nawiedzonego domu) 4) zejdz na najnizsze pietro 5) ??? 6) PROFIT!!!! |
Cytuj:
|
Re:
Na cholerę huncić DSy?
|
bo mam 14 lvl i mysle ze to dobry wybor i chce throwing stars zbierac
a co do ghostland wlasnie tam ide ;) |
@up. LOL WOW OMG, pr0¶ jest. chlopie, na 14 lvlu to Ty nie wychylaj nosa z soldkow/amazonek/Bogwiecotamjeszczeklepiesz. Da dsach padaja 40 lvle. Odpusc sobie, dobrze radze
@down "jak ds go nie dogoni" - a jak dogoni to na 3 strzaly sie sklada, bo zapewne spanikuje, pomyli exure gran z utevo luxem tudziez walnie utamo vite na 50 many. W ostatecznosci obleza go ghule i bedzie po zabawie. Oczywiscie jak ma nerwy i cierpliwosc moze sie bawic w ropowanie, lecz tez nie polecalbym bo palek jest dosc kaprysna postacia jesli chodzi i zadawane hity. Nie lepiej poczekac na ten 25 lvl i 65 dysta zeby choc troche zmneijszy ryzyko glupiej detki na lagu/trapie/whatev? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Nie mam nic przeciwko temu, zeby sobie poszedl na te swoje dsy, ja go tylko ostrzegam, co go moze spotkac i zeby potem nie bylo placzu i zgrzytania zebow, "bo nupy na forum powiedzialy, ze dam rade". |
Cytuj:
na 14 spokojnie dasz expić na ds'ach. Polecam fibule |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |