![]() |
49 druid killing 66 ms, 44 ek, 35 d
|
Lol, gość na bocie jak nic :p Nie popisał się, mógł mu trzymać pz a nie tylko tam stać pod koniec. Fajny filmik
|
niezly filmik :D
tamci dwaj gangsterzy odrazu uciekli ,jak ten koles powiedzial ,ze ich roz***** za botowanie :D :D 22:56 Dark of Kyra [64]: sam sobie idz do szkoly mi juz nie trzeba :D |
filmik super , 49 druid solo wziol 66 ms'a , hsushs :D
|
Wow, jestem pod wrażeniem, gość jest niezły (miał jaja żeby tego msa klepać ;o)
|
Zajebiste :P
Ze tez takie nooby graja w Tibie lol... |
hahaha... dobry filmik ;D i niezly noob z tego typa ktory trenil na mc i bocie... mial ihy na najcie i padl.. na sorcku mial sdki i tez padl... nublet without pvp ;(
gz lootu :)) |
Haha, ladnie padl 3 postaciami, pomyslcie ile teraz bedzie musial odrabiac, on nawet nie umial sie uhac lol.
|
LOL ja nie wiem jak on mógł go nie zabić tym 60 sorcem, jeszcze uhy miał jak padł, omuj, co za lama : d.
|
Hahahaha genialny film , pewnie kupil 3 hary i teraz sobie na bocie stawia xD
|
omfg.. racja ŻE TAKIE NOOBY GRAJĄ W TIBIE..
66 ms noob gdy pk był na żółtym hp wystarczyło rąbnąć ue i pa ;) najs loot ! 12:40 Immartaar [49]: do szkoly 12:40 Immartaar [49]: idz 12:40 Immartaar [49]: a nie 12:40 Immartaar [49]: grasz 12:40 Immartaar [49]: w ta tibie 12:40 Immartaar [49]: i sie nobisz 12:40 Immartaar [49]: noobisz* 12:40 Dark of Kyra [64]: sam sobie idz do szkoly mi juz nie trzeba rzal.br |
Filmik nie twój to na jakiego grzyba go tu wklejasz? Pozwoliłem ci?
|
Cytuj:
@topic LoooL padlem co za lama z tego 66 sorca spadly (no wiadomo co :P) i jeszcze mial sd'ki zamist summonowac fe to jeszcze padl ahahhahah8o |
Sam wyjdz cieciu to mój filmik i ten wacek nie ma do niego żadnego prawa...
|
A gdzie jest napiane, że nie ma do niego praw? Ma prawa autorskie? NIE, więc wyjdź i nie trzaskaj...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym, tutaj są krocie filmów, których autorzy nawet nie mają pojęcia o wstawieniu na to forum. Kthxbye. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |